ile Anasayfayı sildim Holo launcher kullanıyorum :)
UpOneTR Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: holo nasıl bi goruntu at Genişletmek için tıkla ... screenshot yok ics tema ya
anil41kocaeli' Alıntı: holo nasıl bi goruntu at Genişletmek için tıkla ... screenshot yok ics tema ya
UpOneTR Üye Konu Sahibi ayrıca müzik uygulamasını haberler, haritalar, eposta servisleri, sosyal ağ denetleyicileri felanda sildim ramdan baya karlı çktı
ayrıca müzik uygulamasını haberler, haritalar, eposta servisleri, sosyal ağ denetleyicileri felanda sildim ramdan baya karlı çktı
UpOneTR Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: he tamam ilyascım gogle playi karıstırıyom Genişletmek için tıkla ... bi tane buldum sadece screenshot oda dandik ya diğerleri hep root istiyo bulamadm
anil41kocaeli' Alıntı: he tamam ilyascım gogle playi karıstırıyom Genişletmek için tıkla ... bi tane buldum sadece screenshot oda dandik ya diğerleri hep root istiyo bulamadm
UpOneTR Üye Konu Sahibi blood_reg' Alıntı: titanium backup sistem uygulamalarını silebilirmi Genişletmek için tıkla ... istediğin herşeyi silersin ben sildim yani işte
blood_reg' Alıntı: titanium backup sistem uygulamalarını silebilirmi Genişletmek için tıkla ... istediğin herşeyi silersin ben sildim yani işte
UpOneTR Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: rot gerektırırmı bu pro Genişletmek için tıkla ... hangi pro?
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap bir program daha vardıben ondan silmistim ama forumdan anladıgım kadarıyla titanium backup daha kullanıslı
bir program daha vardıben ondan silmistim ama forumdan anladıgım kadarıyla titanium backup daha kullanıslı
UpOneTR Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: tamam kalsın Genişletmek için tıkla ... eninde sonunda sen o teli rootluycan
UpOneTR Üye Konu Sahibi blood_reg' Alıntı: titanium baska neler yapıyor Genişletmek için tıkla ... sanrm sadece siliyo ben ucretsiz surumu kullandm parali olan napyo bilmiyom uygulamaların yedeklerini felan alabiliyosun mesela apklarını çkaryosun felan
blood_reg' Alıntı: titanium baska neler yapıyor Genişletmek için tıkla ... sanrm sadece siliyo ben ucretsiz surumu kullandm parali olan napyo bilmiyom uygulamaların yedeklerini felan alabiliyosun mesela apklarını çkaryosun felan
UpOneTR Üye Konu Sahibi anil41kocaeli' Alıntı: hayır yapmıcam 2 sene dusunmuyorum Genişletmek için tıkla ... ben 10 dk rootluyom 15 dkde işimi hallediyom sonra geri 15 dkde unroot yapyom rootlu brakmyorum yani
anil41kocaeli' Alıntı: hayır yapmıcam 2 sene dusunmuyorum Genişletmek için tıkla ... ben 10 dk rootluyom 15 dkde işimi hallediyom sonra geri 15 dkde unroot yapyom rootlu brakmyorum yani