Haber Titanium Backup ile yedek alma(Rom kurunca eski uygulamaları geri yükleme) Bütün Androidler için

Sponsorlu Bağlantılar

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Titanium Backup ile yedek alma(Rom kurunca eski uygulamaları geri yükleme) Bütün Androidler için
Yeni rom kurup temiz kurulum yaptığınız için eski uygulamaları hızlı bir şekilde geri yüklemek istiyorsanız bu yöntem tam size göre:
Bu yöntemi telefona rom atmadan önce kullacağız.
Öncelikle bu uygulamayı indiriyoruz:

Uygulamayı kurup açtıktan sonra sağ üstte kırmızı ile gösterilen yere tıkıyoruz:

Çıkan menüde 'Tüm kullanıcı uygulamalarını yedekle' ye tıklıyoruz:

Geri getirmek istediğiniz uygulamaların yanına tik koyuyoruz sonra sağ üstte bulunan tik işaretine tıklıyoruz:

Uygulamalar yedekleniyor:

Kuracağınız romu telefona megawipe yapmadan normal wipeları yaparak kuruyoruz.
Yeni rom kurunca Titanum Backup'u tekrar yükleyip açıyoruz ve 'Tüm uygulamaları geri yükle' ye tıklıyoruz:

Yedeklediğiniz uygulamaları buradan hızlı bir şekilde yeniden yükleyebilirsiniz:

EMEĞE SAYGI...

Konuyu beğenen elleriniz dert görmesin :anlas:

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler
Titanium adı çıkmış ama arayüzü çok dandik. Hatta dandik ötesi. Ease backup ve Go backup daha iyi. Ayrıca ücretsiz.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme için teşekkürler
Titanium adı çıkmış ama arayüzü çok dandik. Hatta dandik ötesi. Ease backup ve Go backup daha iyi. Ayrıca ücretsiz.
:rica:
Yedekleme ve geri yükleme yaparken ücret talep etmiyor diğer özelliklerini kullanmadım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
konuyu daha önce açmışsın ve sabitlenmiş niye tekrar açma gereği duydun?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
konuyu daha önce açmışsın ve sabitlenmiş niye tekrar açma gereği duydun?
O konu sadece samsung rom konusunda görünüyordu android genel bölümünü yeni gördüm yoksa burada açardım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
O konu sadece samsung rom konusunda görünüyordu android genel bölümünü yeni gördüm yoksa burada açardım

Yöneticiler uygun bölüme sabitlemiş zaten gereksiz konu kalabılığı oluyor, faydalı başka konular açabilirsiniz android üzerine yada diğer konuyu şikayet edebilirsin uygun olan bölüme taşınması için.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Yöneticiler uygun bölüme sabitlemiş zaten gereksiz konu kalabılığı oluyor, faydalı başka konular açabilirsiniz android üzerine yada diğer konuyu şikayet edebilirsin uygun olan bölüme taşınması için.
Öneri için teşekkürler fakat android genel konusunda 711 sayfa konu olduğunu düşünürsek bu konu fazlalık olacağını sanmıyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Öneri için teşekkürler fakat android genel konusunda 711 sayfa konu olduğunu düşünürsek bu konu fazlalık olacağını sanmıyorum

Bu mantıkla ilerliyorsan yazılım destek ve cihaz desteğede açman gerekir konuyu :)
Neyse kolay gelsin gereksiz yorum kalabalığı oldu

• Beğen
Tepkiler: burak1553
çaminci

çaminci

Üye
Sagolasin

Üst Alt