Ticari bi durum baksanız iyi olucak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ticari bi durum baksanız iyi olucak
selam arkadaşlar reklam filan olurmu bilmem ama . Ya bize toptan bilgisayar parçaları satan bi yer lazım . Klavye mouse gibi şeyle r yani. Toptan alıcaz . Biraz araştırdım ama :hmmm bazı siteler buldum . Ama toptan satan tam bi yer bulamadım. SİZİN önerceginiz veya bildiginiz bi site varmı ? Pm atabilirsiniz . Yani topta o tip şeylerı almamız için ? Ya lütfen yardı m edin .

cardanadam

cardanadam

Üye
pc bölümüne açsana konuyu daha iyi yardımcı olurlar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Ticari kimliğiniz var ise satınalma hacminize göre Armada, Boğaziçi gibi firmalarla direk bağlantıya geçin isterseniz. Yada İstanbulda irili ufaklı direk Çindeki üreticilerle çalışan firmalar mevcut, bir dönem bende bu tip bir firmanın alt bayiliğini almıştım. Çok iyi fiyatlara istediğiniz isimle klavye mouse getirtebiliyorlardı. O firma kapanmamış olsaydı iletişim bilgilerini verebilirdim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hayrola anıl :ehe
ne iş ... :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ticari kimliğiniz var ise satınalma hacminize göre Armada, Boğaziçi gibi firmalarla direk bağlantıya geçin isterseniz. Yada İstanbulda irili ufaklı direk Çindeki üreticilerle çalışan firmalar mevcut, bir dönem bende bu tip bir firmanın alt bayiliğini almıştım. Çok iyi fiyatlara istediğiniz isimle klavye mouse getirtebiliyorlardı. O firma kapanmamış olsaydı iletişim bilgilerini verebilirdim.

hayır ticari kimlik olayı yok yani . Bireysel desek daha dogru olur . Tam olarak ne yapcagımız da belli degil . 5 klvye 5mouse 5 webcam böyle her biinde 5 er 5er bi koli yaptırcaz. Yada düz hesap 20 mouse alıcaz . Tabi toptan alıcagımız için ucuz olması şart . :)

----------Eklendi @ 23:16:33 ---------- Yazıldı @ 23:15:51 ----------

hayrola anıl :ehe
ne iş ... :hmmm

belli degil daha bakalım ;)

SHS

SHS

Üye
internetten mi alacaksınız?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sadece kalvye mause webcam napıcan acaba cok merak ettım......

Benım kuzenın arkadaşı kafe acarken burdan bır bılgısayar toptancısıyla anlaşmışlardı...
Kafeyı baştan aşagı ordan doşediler adamlarda webcam kulaklık ve klavye mause hedıye etmişti...
Zaten toplasan 60 lırayı gecmez bunlar.toptan fıyatı tabıkı :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
internetten mi alacaksınız?

büyük ihtimal

----------Eklendi @ 23:31:20 ---------- Yazıldı @ 23:30:29 ----------

sadece kalvye mause webcam napıcan acaba cok merak ettım......

Benım kuzenın arkadaşı kafe acarken burdan bır bılgısayar toptancısıyla anlaşmışlardı...
Kafeyı baştan aşagı ordan doşediler adamlarda webcam kulaklık ve klavye mause hedıye etmişti...
Zaten toplasan 60 lırayı gecmez bunlar.toptan fıyatı tabıkı :ehe

bilemicem artık ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt