The Sims 3 APK + SD %100 çalışıyor ! v1.0.4.6

Sponsorlu Bağlantılar

yahoocan

Üye
meraba arkadşım çalıştı çalıştı ama karakter yapma bölümğnğ açınca seçennekler gelmiyor yani nerde giysi giydirecem nerden ismini yazcam felan yok sadece bi ayna bide erkek geliyo o kadar sorun ne anlamadım :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
meraba arkadşım çalıştı çalıştı ama karakter yapma bölümğnğ açınca seçennekler gelmiyor yani nerde giysi giydirecem nerden ismini yazcam felan yok sadece bi ayna bide erkek geliyo o kadar sorun ne anlamadım :hmmm

Daha önce bu oyunu yüklediysen tamamen sil yeniden dene, yine orada kalırsa yapabileceğim birşey yok.

konun

Üye
kardeş indirdim apkyı attım kurdum ondan sonra sd yide attım androidin içine oyunun simgeside geldi açtım ekranda bir uyarı metni 44mb bilmemne falan dosya lazım heralde uyarı çıkıyor ve atıyor oyundan..

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
kardeş indirdim apkyı attım kurdum ondan sonra sd yide attım androidin içine oyunun simgeside geldi açtım ekranda bir uyarı metni 44mb bilmemne falan dosya lazım heralde uyarı çıkıyor ve atıyor oyundan..

Tamamen silip APK yı tekrar kur ama oyunu açma ardından SD dosyasını da at internetin kapalı bir şekilde yine açar mısın ?

Software95

:tşk:

Dn@

Dn@

Üye
hocam kolay gelsin bunun para hilesi var mı yada hileleri

merzer

Üye
dili ilk sayfada yazanları yapmama rağmen düzeltemedim.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

- - - Eklendi - - -

hocam kolay gelsin bunun para hilesi var mı yada hileleri

Şuanlık yok yaparlarsa paylaşırım merak etme ;)

- - - Eklendi - - -

dili ilk sayfada yazanları yapmama rağmen düzeltemedim.

Oyun açılınca menüden 2. seçeneğe tıkla açılan menüyü aşağı kaydır sondan 2. yi seç dil ayarları gelecek ingilizce seçersin. Yeniden bakar mısın?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Multiupload link eklenmiştir.

kralbartman

kralbartman

Üye
Hocam çok teşekkürler aradığım oyun buydu ve çalıştı. :aha:

Remember Me

Remember Me

Üye
omg90 kardeşim mediafire public private varmı?

blackclaw31

Üye
bendeacildi ama 1 gun felan oynadiktan sonra resetleniyo ne yapacam 19.923 para vardi hepsi gitti

mfb1766

Üye
teşekkürler

astamanana

astamanana

Üye
tesekkur ederim bende oyun aciliyor ama çince sorununu gideremedim. once 2. siradakinni seciyorum ardindan gelen menüden sondan 2.ye tiklayinca bi ses geliyor tiklanmiyor. kaliyor oyle. telefonum xperia z

Üst Alt