nevdar_1986
Üye
tekrardan merhabalar. öncelikle yardım ve rehber olması açısından, hem de ileri sayfalarda tek tek bilgi ya da soruna çözüm aramak kolay olmadığından şimdi yazacaklarım konunun ilk msjına eklenirse sevinirim
en başta şifreyle başlayalım: arkadaşlar; şifre www.maxicep.com' dur. buradan direk kopyala yapıştır yaparak yazabilirsiniz şifreyi. ikinci olarak; oyunun dilini değiştiremeyen arkadaşlar, başlarda ben de aynı sorunu yaşamıştım. sonra burda yazan bir arkadaşın tavsiyesini uyguladım ve sonunda dil ingilizce oldu. şimdi, oyunun dosyalarını sorunsuz atıp oyunu çalıştırabildiğinizi varsayarak devam edelim: oyunu ilk açtığınızda yükleme ekranından sonra karşınıza bir menü gelecek çince. buradan tepeden 2. seçeneği seçiyorsunuz. gelelim asıl önemli yere: sonraki menüyü aşağı doğru kaydırmanız gerek. aksi takdirde, seçim yapamayacağınız yeni bir menüye girmiş olursunuz. menüyü aşağı kaydırdıktan sonra en alttan 2. menüye tıklıyorsunuz ve karşınıza dil ekranı geliyor. üçüncü olarak; oyun birçok ekranla uyumlu olarak çalışabilir. ancak; SAMSUNG GALAXY S3 ile uyumlu değil, bizzat tarafımdan denenmiştir. karakter yaratma ekranında ancak ekranın farklı köşelerine dokunarak kıyafet, saç, cinsiyet, karakteristik özellik vs değiştirebiliyorsunuz, ve hasbel kader oyuna başlasanız bile oyunu oynarken bu farklı kontrol sistemi sizi oldukça zorluyor. bizzat bu sorunla boğuşmaktayım hala. bnm tahminim telin ekran boyutlarını oyunun desteklememesi. fakat henüz çözüm bulabilmiş değilim. bu konuda deneyeceğim 2 yöntem var: 1) oyunun ayar dosyasını açıp içerisinde ekran boyutuyla alakalı değişiklik yapıp o dosyayı buraya upload etmek. 2) samsung galaxy s3 ve diğer bazı tellerde java desteği olduğu için oyunun java versiyonunu bulup bunda ekran ayarlaması yapıp tele atmak ve çalıştırmayı denemek. henüz başarıya ulaşabileceğimden emin değilim. ancak sonuçları buraya yazarım.

ama ekrana uyumlu değil sanırım çünkü karakter yaratma ekranında düğmeler yok rastgele tıklanılıyor
cihaz nexus 4