The Sims 3 APK + SD %100 çalışıyor ! v1.0.4.6

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
Linkler ucmus:zzz:

S4peR3

S4peR3

Üye
Bunda çocuk yapılmıyor çok denedim. :)
Saol dostum.

manisa12@hotma

manisa12@hotma

Üye
linkler gitmis dostum bir bakiver ya

anılbaran

anılbaran

Üye
Link yenilenene kadar:locked2:

anılbaran

anılbaran

Üye
Konu açıldı

furkan4045

Üye
linkler ölmüş

Remember Me

Remember Me

Üye
Nasıl ölmüş ikisi de çalışıyor şimdi baktım ? :angry:
omg90 kardeşim,ben yine baktım link kırık rapidshare zaten yükleme mevcut değil diyor,birde mediafire şu hata veriyor,

sen omg96,mediafire üyeliğin varsa ilk önce mediafire üye çıkışından çık ve ondan sonra mediafire linkine bak,benimde öyle oluyor...

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
omg90 kardeşim,ben yine baktım link kırık rapidshare zaten yükleme mevcut değil diyor,birde mediafire şu hata veriyor,

sen omg96,mediafire üyeliğin varsa ilk önce mediafire üye çıkışından çık ve ondan sonra mediafire linkine bak,benimde öyle oluyor...

Aynen öyle olmuş hemen yeniden yüklüyorum. Teşekkürler bu arada.

Remember Me

Remember Me

Üye
OMG90,sana bişey diyeceğim

şu yukarıdaki dosyayı görüyorsun ya soldaki soru işareti nedir? ne oluyor?ben birtürlü ne olduğunu anlamadım...

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
OMG90,sana bişey diyeceğim

şu yukarıdaki dosyayı görüyorsun ya soldaki soru işareti nedir? ne oluyor?ben birtürlü ne olduğunu anlamadım...

Sanırım dosyaların simgesini gösteriyor. .rar olsaydı RAR yazardı .zip de bir şey göstermiyor demek ki.

Remember Me

Remember Me

Üye
ilgilendiğin için teşekkürler :oke:

Remember Me

Remember Me

Üye
OMG90,senin bildiğin mediafire upload eden multiupload siteleri varmı veya ftp yoluyla yapan siteler varmı?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
OMG90,senin bildiğin mediafire upload eden multiupload siteleri varmı veya ftp yoluyla yapan siteler varmı?

Bana göre en iyi multiupload siteleri ve dene bence. Bende Sims 3'ü multiupload yükleyeceğim şimdi.

Remember Me

Remember Me

Üye
Bana göre en iyi multiupload siteleri ve dene bence. Bende Sims 3'ü multiupload yükleyeceğim şimdi.
tekrardan teşekkürler kardeşim verdiğin siteleri deneyeceğim. :tebessüm:

Üst Alt