Rapidden indirmeye calistigim zaman dosya silinmistir diyor linkleri yenileyebilir misiniz?
Linkler ucmus![]()
linkler ölmüş

omg90 kardeşim,ben yine baktım link kırık rapidshare zaten yükleme mevcut değil diyor,birde mediafire şu hata veriyor,Nasıl ölmüş ikisi de çalışıyor şimdi baktım ?![]()
omg90 kardeşim,ben yine baktım link kırık rapidshare zaten yükleme mevcut değil diyor,birde mediafire şu hata veriyor,
sen omg96,mediafire üyeliğin varsa ilk önce mediafire üye çıkışından çık ve ondan sonra mediafire linkine bak,benimde öyle oluyor...
upload edeceksen ismini türkçe harfleriyle upload etki silinmesinAynen öyle olmuş hemen yeniden yüklüyorum. Teşekkürler bu arada.

upload edeceksen ismini türkçe harfleriyle upload etki silinmesin![]()

OMG90,sana bişey diyeceğim
şu yukarıdaki dosyayı görüyorsun ya soldaki soru işareti nedir? ne oluyor?ben birtürlü ne olduğunu anlamadım...
ilgilendiğin için teşekkürler![]()

OMG90,senin bildiğin mediafire upload eden multiupload siteleri varmı veya ftp yoluyla yapan siteler varmı?
tekrardan teşekkürler kardeşim verdiğin siteleri deneyeceğim.Bana göre en iyi multiupload siteleriLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdene bence. Bende Sims 3'ü multiupload yükleyeceğim şimdi.