The Sims 3 APK + SD %100 çalışıyor ! v1.0.4.6

Sponsorlu Bağlantılar

extra24

Üye
emeğine sağlık s3 de deneyeceğim

Placebo-

Placebo-

Üye
Teşekkürler.

calypso16

calypso16

Üye
teşekkürler sorunsuz çalışıyor
çok acayip oyun mantığı var
adam çalışıyor gözüküyor ama fır fır şehirde dolanıyor,kafasına göre uykusu geliyor,her istediği eve giriyor yatıyor yemek yiyor.:D

yusa bektas

Üye
ya sifreyi bulamadim soyler misiniz lutfeen

eeness

Üye
oynda virus var arkadaslar

Furyblack

Üye
Saol abi senin sayende Galaxy Ace telefonuma Sims indirdim saol abi güzel bi oyun:tşk::good:

Furkan AcePlus

Üye
Teşekkürler Sonunda Çalışan Bir SİMS 3
Ace Plus Sorunsuz

Emeğe Saygı

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye

EVET ARKADAŞLAR ÇALIŞAN SİMS 3 BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM !

TÜM EKRANLARLA UYUMLUDUR!

APK DOSYASINI ATIN OYUNU YÜKLEYİN AMA AÇMAYIN ARDINDAN SD DATA KLASÖRÜNÜ Android>data KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIN.

APK VE SD DATA'NIN İSMİNİ DEĞİŞTİRMEDEN ATIN!

OYUNU AÇTIĞINIZDA OYUN ÇİNCE OLABİLİR İNGİLİZCE YAPMAK İÇİN OYUNU AÇTIĞINIZDA MENÜDEN 2. SEÇENEĞE TIKLAYIN ARDINDAN AÇILAN MENÜDEN SONDAN 2. SEÇENEĞE TIKLADIĞINIZDA DİL SEÇENEKLERİ GELECEKTİR İNGİLİZCE SEÇEREK OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ.
ARDINDAN SİM'İNİZİ OLUŞTURUN OYUNUNUZU OYNAYIN
:oke:

YORUM YAPMADAN VEYA KONUYU BEĞENMEDEN GEÇMEYİN LÜTFEN.

LİNK:

RAR SİFRESİ RAR DOSYASINDA YAZIYOR.

EĞER OYUN AÇILMAZSA LÜTFEN YORUMLA BİLDİRİN ÇÖZÜM ARAYALIM.

öncelikle oyun için tşkler. ama ben oyunun dilini değiştiremedim. tel im samsung galaxy s 3. dediğiniz gibi; oyunda ilk gelen menüden 2. seçeneği seçtim. karşıma 4 şıklı bir başka menü geldi. ama oradan hiçbirşeyi seçemiyorum. defalarca oyunu silip baştan yükledim.

anilari35

anilari35

Üye
Çok sağol kardeşim ellerin dert görmesin ya ne desem bilmiyorum qvga ekran boyutuna uygun bulamamıştım hep ekrana büyük geliyordu sen beni güldürdün allahda senı guldursun çok saoll yaa nihayet buldum ellerine sağlık

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle oyun için tşkler. ama ben oyunun dilini değiştiremedim. tel im samsung galaxy s 3. dediğiniz gibi; oyunda ilk gelen menüden 2. seçeneği seçtim. karşıma 4 şıklı bir başka menü geldi. ama oradan hiçbirşeyi seçemiyorum. defalarca oyunu silip baştan yükledim.

Açıklamada yazdığım gibi oyun açılışta Çince. Oyunu açtıktan sonra 2. seçeneğe bas gelen menüden sondan 2. seçeneğe tıklarsan dil seçenekleri gelecektir. Yeniden dener misin?

Çok sağol kardeşim ellerin dert görmesin ya ne desem bilmiyorum qvga ekran boyutuna uygun bulamamıştım hep ekrana büyük geliyordu sen beni güldürdün allahda senı guldursun çok saoll yaa nihayet buldum ellerine sağlık

Rica ederim kardeşim, iyi oyunlar :)

margatem2

Üye
teşekkürler oyun için. xperia arc ta çalıştı. dili değiştiremeyen arkadaşlar 2. seçeneğe girdikten sonra ekranı kaydırıp ''alttan ikinci'' şeçeneğe girin(5. şeçenek):oke:

trapdoor

Üye
Dark EvoPad R8000 Tabletimde çalıştı, teşekkür ederim. NOT: OYUNDA birçok buton gözükmüyor, ekranda parmak basmadık yer bırakmadım, ancak o şekilde başlayabildim oyuna :)

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Rar sifresini yazarmisin telden gozukmuyor

The East

The East

Üye
bende bunu indirip denicektim markette paralıydı :tşk: :D

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler oyun için. xperia arc ta çalıştı. dili değiştiremeyen arkadaşlar 2. seçeneğe girdikten sonra ekranı kaydırıp ''alttan ikinci'' şeçeneğe girin(5. şeçenek):oke:
Dark EvoPad R8000 Tabletimde çalıştı, teşekkür ederim. NOT: OYUNDA birçok buton gözükmüyor, ekranda parmak basmadık yer bırakmadım, ancak o şekilde başlayabildim oyuna :)
bende bunu indirip denicektim markette paralıydı :tşk: :D

Rica ederim arkadaşlar :)

Rar ni yazarmisin telden gozukmuyor

w w w . m a x i c e p . c o m boşluklar olmadan yaz bunu.

Üst Alt