0MG90
Üye
samsung galaxy ace'da sorunsuz calisiyor. emegine saglik dostum.

- - - Eklendi - - -
teşekkürler güzel paylaşım

samsung galaxy ace'da sorunsuz calisiyor. emegine saglik dostum.

teşekkürler güzel paylaşım

emeğine sağlık s3 de deneyeceğim

Teşekkürler.

teşekkürler sorunsuz çalışıyor
çok acayip oyun mantığı var
adam çalışıyor gözüküyor ama fır fır şehirde dolanıyor,kafasına göre uykusu geliyor,her istediği eve giriyor yatıyor yemek yiyor.![]()

ya sifreyi bulamadim soyler misiniz lutfeen
oynda virus var arkadaslar
Saol abi senin sayende Galaxy Ace telefonuma Sims indirdim saol abi güzel bi oyun![]()
Teşekkürler Sonunda Çalışan Bir SİMS 3
Ace Plus Sorunsuz
Emeğe Saygı

EVET ARKADAŞLAR ÇALIŞAN SİMS 3 BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM !
TÜM EKRANLARLA UYUMLUDUR!
APK DOSYASINI ATIN OYUNU YÜKLEYİN AMA AÇMAYIN ARDINDAN SD DATA KLASÖRÜNÜ Android>data KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATIN.
APK VE SD DATA'NIN İSMİNİ DEĞİŞTİRMEDEN ATIN!
OYUNU AÇTIĞINIZDA OYUN ÇİNCE OLABİLİR İNGİLİZCE YAPMAK İÇİN OYUNU AÇTIĞINIZDA MENÜDEN 2. SEÇENEĞE TIKLAYIN ARDINDAN AÇILAN MENÜDEN SONDAN 2. SEÇENEĞE TIKLADIĞINIZDA DİL SEÇENEKLERİ GELECEKTİR İNGİLİZCE SEÇEREK OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ.
ARDINDAN SİM'İNİZİ OLUŞTURUN OYUNUNUZU OYNAYIN
YORUM YAPMADAN VEYA KONUYU BEĞENMEDEN GEÇMEYİN LÜTFEN.
LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RAR SİFRESİ RAR DOSYASINDA YAZIYOR.
EĞER OYUN AÇILMAZSA LÜTFEN YORUMLA BİLDİRİN ÇÖZÜM ARAYALIM.
öncelikle oyun için tşkler. ama ben oyunun dilini değiştiremedim. tel im samsung galaxy s 3. dediğiniz gibi; oyunda ilk gelen menüden 2. seçeneği seçtim. karşıma 4 şıklı bir başka menü geldi. ama oradan hiçbirşeyi seçemiyorum. defalarca oyunu silip baştan yükledim.
Çok sağol kardeşim ellerin dert görmesin ya ne desem bilmiyorum qvga ekran boyutuna uygun bulamamıştım hep ekrana büyük geliyordu sen beni güldürdün allahda senı guldursun çok saoll yaa nihayet buldum ellerine sağlık

teşekkürler oyun için. xperia arc ta çalıştı. dili değiştiremeyen arkadaşlar 2. seçeneğe girdikten sonra ekranı kaydırıp ''alttan ikinci'' şeçeneğe girin(5. şeçenek)![]()
Dark EvoPad R8000 Tabletimde çalıştı, teşekkür ederim. NOT: OYUNDA birçok buton gözükmüyor, ekranda parmak basmadık yer bırakmadım, ancak o şekilde başlayabildim oyuna![]()
bende bunu indirip denicektim markette paralıydı![]()
![]()

Rar ni yazarmisin telden gozukmuyor