The Dark Knight Rises v1.1.1

Konu Sahibi
The Dark Knight Rises v1.1.1

Not: obb yaması olmadan oyunu çalıştırmayın.

Nasıl yüklenir?

1) Apk dosyasını yükleyin
2) "com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM' klasörünü 'sdcard/Android /obb' konumuna kopyalayın.
3) 'patch.111.com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM.obb ' dosyasını obb klasörüne kopyalayın.
4) Oyunu çalıştırın.

Gerekli Android Sürümü:2.2+
Market linki:
İndirme linkleri:

SD dosyaları:

Patch
http://www27.zippyshare.com/v/74781668/file.html

Tepkiler: CV-Aurora ve PME 4L

reaurora

Üye
sd dosyaları apk'dan direkt çekilebilir mi?

Konu Sahibi
Bilmiyorum henüz denemedim oyunu..

PME 4L

Üye
Apk

Sd DosyasıSırayla Part 1 2 3 4

Obb Dosyası

reaurora

Üye
şimdi denedim olmadı. kaçak yoldan oynayabilmek için apk+sd+tb bu üçü şart

Yok kardeşim ya ben yapamıyorum kaç kere denedim ya da sorun war bir türlü oynuyamadım ya içimde kaldı bi bu oyun bide asphalt 7 bu nedir ya

geneluye

Üye
biraz saçma bir soru galiba ama bilgim yok o yüzden soruyorum diyelim biz ilk defa 1.0.5 sürüm yükleyeceğiz kaçak olarak ilk açılışta uyumluluk kontrolü için interneti açıyoz ya o zaman bize 1.1.1 yükleyin mi diyor yoksa oynayabiliyor muyuz?

reaurora

Üye
hayır,güncelleme mecburiyeti yok.

yakup_

Üye
arkadaşlar 1.6 sürümünü deneyin az aşagıda var bakarsanız ... önce tarihi 2010 yapın neti kapatın apk yükleyin apkyı açın açılmayacak kapanacaktır sonra obb yi gerekli yere atın tarihi degiştirmeyin sakın netide açmayın yoksa datayı siliyor sonra oynayın ... oyuna her girişinizde neti kapatın tarihi 2010 yapın girin

ahmetc503

galaxy ace adroid 2.2 çalıştırırmı yoksa en az 2.3 mü lazım

Bende htc desire c(golf) var bu oyunu kaldirirmi birde google play storeda cihaziniz bu surumle uyumlu degil diyor calistirirmi çünkü diğer oyunlardada arkadaşlardan oyle demis ama çalıştırmış acil cevap verirseniz sevinirim

maytrax

Üye
linkler ölü arkadaşim.Yenilermisin...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

İndirme linkler kırık

Onu yap bunu yap ohoooo. Ölme eşşeğim ölme

bunyo26

Üye
Arkadaslar galaxy w de kasarmı bu sizce