The Dark Knight Rises v1.1.3

Sponsorlu Bağlantılar

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi

Google Translate Çeviri:

Yönetmen Christopher Nolan'ın Batman üçlemesi epik Sonuç film esinlenerek özel video oyunu Android geldi.
DARK KNIGHT ESİNTİLER ÖZEL OYUN yükselir
sekiz yıl geçti sonra, Bruce Wayne'in Batman olarak eyleme geri alır. Ona gizemli Selina Kyle ve Bane, parça Batman mirası parça paramparça bir haçlı seferi üzerinde öldürücü düşman olan bekliyorum.
Batman müttefiklerinin tüm Tanışma ve Bane gelen Gotham City korumak için gücünü topla.
tamamen için hikaye sayesinde dalmış ol Catwoman, Lucius Fox ve Komiser Gordon gibi tüm filmin ana karakterleri likenesses.
AN EPIC GAMING DENEYİM
misyonlar artı rasgele olaylar düzinelerce bir süper kahraman olmanın tüm heyecan hissettirecek. Rehin alma durumlarında, bomba timleri, kaçmaya ve araba ile Deal Gotham gerçek koruyucusu olduğunuzu kanıtlamak için kovalar.
hakkı birçok farklı hamle ve sinema efektleri için eylem sayesinde kalbinde koyar Bir heyecan söndürme sistemi.
gizli öğeleri toplayın Batman için yükseltmeler ve yeni mücadele becerileri kilidini şehir. içinde
DARK KNIGHT OLARAK OYNAMAK
Erişim Batman tam bir cephanelik ve her aracı tam olarak yararlanmak için öğrenirler. Şehir arası veya düşmanlar yenmek için, düşmanlarını knock out veya uzak bir düğmeye vurmak Batarang atmak grapnel kullanın,. Olasılıklar sonsuzdur
tekmeler ve gadget'lar faydası yok olduğunda, The Dark Knight almak için onun araçlar dayanır işi.

[video=youtube;qt61jxhufrw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qt61jxhufrw[/video]

1. Önceki versiyona ait kurulumu ve obb dosyalarını kaldırın
  2. APK yi kurun
  3. 'com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM' dosyasını 'sdcard/Android /obb' klasörüne kopyalayın.
  4. Oyunu çalıştırın. (İnternet bağlantısı gerektirmez.)

LİNKLER

SD DATA

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46, codblackops2, Fundamentals ve 2 diğerleri

Remember Me

Remember Me

Üye

Batman’in yerine geçin ve Gotham şehrini şimdiye kadar gördüğü en büyük beladan uzaklaştırın.
Christoper Nolan’ın Batma üçlemesinden yola çıkılarak hazırlanan oyun Android platformuna taşındı.

BU MUHTEŞEM OYUN BATMAN THE DARK KNIGHT RISES FİLMİNDEN ESİNLENEREK YARATILDI.

Sekiz yıllık aradan sonra, Bruce Wayne tekrar Batman olarak olaylara dahil olur. Onu bekleyenler gizemli Selina Kyle ve Bane, Batman’in mirasını parça parça alabilmek için uğraşan azılı düşmanlardır.
Batman’in müttefikleriyle tanışın ve gücünüzü tekrar kazanarak Gotham şehrini Bane’den koruyun.
Fimin esas karakterleri Catwoman Lucius Fox ve Commisioner Gordon’un gerçek karakterlerine benzerlikleri sayesinde oyunun içinden çıkamayacaksınız.

DESTANSI OYUN DENEYİMİ

Düzinelerce görev ve artı olarak verilen olaylarla süper kahraman olmanın heyecanını yaşayacaksınız. Rehinelerle ve bomba bölümleriyle, firarlarla, araba kazalarıyla mücadele edin ve Gotham şehrinin gerçek koruyucusu olduğunuzu ispatlayın.
Birçok farklı hareket ve sinematik efektlerle, kendinizi aksiyonun tam kalbinde bulacağınız mükemmel bir dövüş oyunu.
Batman için yeni seviyeleri ve yeni dövüş becerilerini açmak için şehrin içinde saklanan ödülleri toplamanız gerekiyor.

BATMAN OLARAK OYNAYIN

Batman’in tüm cephanesine ulaşın ve her aracın kullanımının avantajlarını öğrenin. Kancayı kullanarak şehri geçin veya düşmanları alt edin, Batarang ile düşmanlarınızı indirin veya uzaktaki bi düğmeye basın; imkanlar sınırsız.
Vuruşlar ve araçlar kullanım dışı olduğunda, Dark Knight işi bitirmek için arabasına güveniyor. Bat-Pod’u çeteleri devirmek için veya şehri hızlı bir şekilde geçmek için kullanın.

GOTHAM’I HİÇ BU KADAR TECRÜBE etmemiştiniz

Gotham şehrini ve ilçelerini keşfedin ve büyük haritaya yayılın ve çarpıcı grafiklerle Batman’in dünyasının içine dalın.

- Geliştirilmiş performans
- Oynanışta ince ayar çekildi
- oyunun önceki boyutu optimize edildi
-Oyunda istikrar ve performans düzeltmeleri
sağlandı

[video=youtube;qt61jxhufrw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qt61jxhufrw[/video]

Market Linki
Gereken Android sürümü2.2 ve üzeri
Mevcut sürüm1.1.3
APK Boyutu7.64 MB
SD Boyutu765 MB Sıkıştırılmış Hali
Market Fiyatı6,99 $

1.)Önceden yüklemiş olduğunuz oyunun apk+obb dosyasını silin
2.)Apk yi yükleyin
3.)
"com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM" klasörü ile birlikte SD/Android/Obb kopyalayın
4.)Oyunu çalıştırın (İnternet Bağlantısına Gerek yok)

Arkadaşlar bizzat ben denedim 100% çalışıyor,performanslarda da iyileştirmeler olmuş.Gayet kasmadan oynayabiliyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: ahmetaliarar06, codblackops2, speactor ve 2 diğerleri
ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler konuları birleştirdim :oke:

TueroX

TueroX

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ardakan12

chief

Üye
Oğlumun tablete yükliycem teşekürer

tayfun5453

tayfun5453

Üye
:tşk:

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

speactor

Üye
bende kontrol tuşları çıkmıyor neden olabilir yürüme falan

speactor

Üye
3 gün önce yükledim sorunsuz çalıştı kaldırmam gerekti tekrar yükledim lisans hatası veriyor

efe1158

Üye
spas

geneluye

geneluye

Üye
elinize sağlık. Oyun müthiş ancak uyarmak gerek çok feci buglar var 10 dakikalık bir görev yaptım bitirecektim minibüs geldi adamları dövmem gerek ama adam minibüsün içindeyken bug oldu bana vuruyor ben vuramıyorum denedim denedim olmadı silmek zorunda kaldım

sadbinmuaz

Üye
expria ion çalışmadı oyun başlarken atıyo

speactor

Üye
Sorunsuz Çalışıyor galaxy s3

sadbinmuaz

Üye
1 gb ram var kardeşim wifi istiyor açılırken açıyorum sonra atıyo oyundan

CrazyBK

Üye
S3 sorunsuz çalışıyor adeta konsol oyunu kendine bağlıyor baya ilerlemiştim sonra oyunu açmamaya başladı silmek zorunda kaldım :(

miharbi_19

Üye
kardeş her türlü denedim olmuyor android obb ye yükledim olmadı game loft games içine yükledim yine olmadı vifi diyo başka bişey demiyo neden olabilir ....

hikmet44

Üye
aynı durum bende de oldu, oyunu yukledim çalıştı bir iki bölüm geçtikten sonra oyunu açmamaya başladı, kaldırıp tekrar kurdum ama işe yaramadı

Üst Alt