Batman - The Telltale Series v1.34 Mod

Sponsorlu Bağlantılar

free59

free59

Üye
    Konu Sahibi
Batman - The Telltale Series v1.34 Mod
uzun zamandır beklenen oyunlardan birisi olan yapımcılığını hikaye tabanlı oyunları ile ünlenen Telltale Games stüdyosunun üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız BATMAN yani Bruce Wayne karakteri ile bulunduğunuz Gotham şehrinde suçluların korkulu rüyası olmak ve düzeni sağlamaktır. Batman - The Telltale Series kullanıcısına ücretsiz olarak sunulsa da oyun içindeki bölümler kilitliydi bu yüzden MOD APK yani tüm bölümleri kullanıma açık şekilde sunuyorum dolayısıyla oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm görevleri yapabilirsiniz. Hikaye tabanlı olduğu için seçimleriniz oyunun gidişatını tamamen değiştirecektir.



KURULUMU
Batman The Telltale Series v1.34 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım "com.telltalegames.batman100" ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)

Batman The Telltale Series v1.34 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Batman The Telltale Series 1.34 hile apk : oyun içinde parayla satılan 2.bölüm kullanıma açıktır, oyun içinden indirip oynayabilirsiniz.

UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

UYARI : oyunu oynayabilmek için OpenGL 3.1 desteği ve Android 5.0+ üzeri cihaz gereklidir.

play.google.com


indir:


data :
 


Üst Alt