Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Dark Knight Rises v1.1.3
Sponsorlu Bağlantılar
diji_irfan33
Üye
Konu Sahibi
peki arkadaşlar yapılan güncellemenin bir sorunu olabilir daha yeni versiyon çıkınca eklenecektir.
ozdenizdereli
Üye
galaxy w'de calsırımı?
- - - Eklendi - - -
galaxy w'de evler felan gozukmuyor!
diji_irfan33
Üye
Konu Sahibi
belli ki ya cihaza göre yada oyunun kaynağından dolayı belli ölçüde sorunlar var.
Deamon77
Üye
sorunsuz çalışıyor ilk başta wifi hatası alıyordum wifi açtım direk oyuna girdi birdaha istemedi wifi ..
yanlış hatırlamıyorsam önce apk kur çalıştır oyun hata vericek "com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM" bu klasörü kendin oluştur android/obb klasörünün içine sonra indirdiğin sd dosyasını içine at oyunu çalıştır oyna ben bu şekilde açıyorum s3 mali 400 cihazımda ama oynanmıyor çok kasıyor onu çözebilmiş değilim umarım yardımcı olabilmişimdir
codblackops2
Üye
teşekkürler indiriyorum şu an ...
qoksel123
Üye
abi bn. anlamadim yaqrdim hepsinde 5 tNe indirme linki var 5 inide indreicez mi yoksa bir tanesi yeter m?
Mahmutylmz00
Üye
srkn.cskn
Üye
Guzel kardesim bende note 2 var yaw bi beceremiyom oyunu yuklemei sorun bendedee cozemedim ) soracagim soru şu benm telefonumda bu oyun çalisirmi gpu destekliyormu. ?