The Dark Knight Rises v1.1.3

Sponsorlu Bağlantılar

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar yapılan güncellemenin bir sorunu olabilir daha yeni versiyon çıkınca eklenecektir.

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
galaxy w'de calsırımı?

- - - Eklendi - - -

galaxy w'de evler felan gozukmuyor!

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
belli ki ya cihaza göre yada oyunun kaynağından dolayı belli ölçüde sorunlar var.

Deamon77

Üye
sorunsuz çalışıyor ilk başta wifi hatası alıyordum wifi açtım direk oyuna girdi birdaha istemedi wifi ..

esokmen

esokmen

Üye
Uploaded linkleri kırık kardeşim yenileyebilir misin?

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
turbobit linkleri duruyor ordan çok rahat bir şekilde indirebilirsin.

3598fb1907

3598fb1907

Üye
indirdim kurdum cheking required -yazım hatası olabilir- download ekranı geldi kapandı sorun nedir acaba MALİ-400?

uartuk

uartuk

Üye
emeğinize sağlık oyunu indirip kurdum sıkıntı yok açılıyor ama gel gör ki oynanmıyor oyun artık sorun ne çözebilmiş değilim tel s3 gt-i9300

- - - Eklendi - - -

indirdim kurdum cheking required -yazım hatası olabilir- download ekranı geldi kapandı sorun nedir acaba MALİ-400?

yanlış hatırlamıyorsam önce apk kur çalıştır oyun hata vericek "com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM" bu klasörü kendin oluştur android/obb klasörünün içine sonra indirdiğin sd dosyasını içine at oyunu çalıştır oyna ben bu şekilde açıyorum s3 mali 400 cihazımda ama oynanmıyor çok kasıyor onu çözebilmiş değilim umarım yardımcı olabilmişimdir

codblackops2

codblackops2

Üye
teşekkürler indiriyorum şu an ...

qoksel123

Üye
abi bn. anlamadim yaqrdim hepsinde 5 tNe indirme linki var 5 inide indreicez mi yoksa bir tanesi yeter m?

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
:tşk:

srkn.cskn

Üye
Guzel kardesim bende note 2 var yaw bi beceremiyom oyunu yuklemei sorun bendedee cozemedim :)) soracagim soru şu benm telefonumda bu oyun çalisirmi gpu destekliyormu. ?

srkn.cskn

Üye
Bende denedim internet baglantısı istiyor neden..

ahmet1999polat

Üye
bilader 4 dosyayı da indirdim şimdi ne yapıcam

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
:tşk:

takkosi

Üye
kardeş indirdim denedim olmadı..tekrar indirip denemek istiyorum ama tereddütteyim...napsam?

ccgg4

Üye
Oyunda sadece adam dövüyosun batman deil dövüş oyunu mübarek

Inception-6-

Üye
Oyunu yükledim açılıyor ama bölüm seçtikten sonra donuyor ve kitleniyor
galax tab 3

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Emeğine sağlık hocam...

Üst Alt