Tesettür Budur Hacı :):)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kpln04

kpln04

Üye
dar geliyo belli ki

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
böyle igrenc seylerle tesettüru karaliyorlar.Allah bilir aciktr karalamak icin takti ckms geziyor.goruncede aa bak gördun mu.falan filan.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve Mareşal
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tesetturle türbanla ugrasp cekemeyenleri Allah bildigi gbi yapsn.gönlune göre versn baska bisey demiyorum.takan Allah rizasi icin takar hadislerde yeri var.takmayan takmaz niyet önemli.ama böyle seylerle polemk yaratmak bile igrenc.ayrim yapmamayi ögrendgmz zaman duzgun bir toplum olcaz ya neyse.konudan igrendm daha önce facedede gordum gectm agir konuscam diye.ama maxide acilmasi yakismadi.slm verp konustgnz cok tesetturlu arkadasnz ablaniz var burda.yakistiramadm böyle bir geyik konusu olmasini/cok yazik

• Beğen
Tepkiler: Tuqba Feuer, Elektr0 ve Revengeful
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tesetturle türbanla ugrasp cekemeyenleri Allah bildigi gbi yapsn.gönlune göre versn baska bisey demiyorum.takan Allah rizasi icin takar hadislerde yeri var.takmayan takmaz niyet önemli.ama böyle seylerle polemk yaratmak bile igrenc.ayrim yapmamayi ögrendgmz zaman duzgun bir toplum olcaz ya neyse.konudan igrendm daha önce facedede gordum gectm agir konuscam diye.ama maxide acilmasi yakismadi.slm verp konustgnz cok tesetturlu arkadasnz ablaniz var burda.yakistiramadm böyle bir geyik konusu olmasini/cok yazik
:oke: katılıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye

haklısın abla.. bu gibi şeyler dini karalamak , kötülemek aslında o insanların kapaLılıkla alakası olmadıgı açık vede net güya kendi kafasından dalğa geçiyor...Allah böylelerini bildiği gibi yapsın...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Revengeful
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Fotoğraftaki kişinin tesettür algısındaki bir sorun yüzünden tesettürlü insanların hepsini zan altında bırakacak yorumlar yapamazsınız. Evet, bu fotoğraftaki kişiyi eleştirebilirsiniz; eleştirilecek yönü var ama bunu genellemenin anlamı yok. Günde yüzlerce hatta binlerce tesettürlü insan görüyoruz; hiçbiri böyle değil.

Konu tartışmaya ve ayrımlara sebep olduğu için kapatıyorum.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt