Tesettür Budur Hacı :):)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
hemen tesettür diye düşünmeyin.
belli ki bişey var belki başından ameliyat falan olmuştur güneşten korunması gerekiyordur, belki başka bişeydir arkadaşlar sakin olalım lütfen.

Şapka falan da takabilirdi arkadaş yine mi sen ya her yerde abuk subuk şeyler yazmasan olmucak haa

maxirabit

maxirabit

Üye
neleri var demekki.

enginzz

enginzz

Üye
aynen ya altını hıc sorma:aha::aha:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
fireman87

fireman87

Üye
ben bunlara üstü minare altı k.hane diyorum:)

Bunlara diye birşey yok, bu tip sadece 1 tane o'da bu. Bunun amacı ise misilleme. Görüyorumki sizde çok iyi oyuna gelebiliyosunuz. Bişey derdimde simdi banlanmak istemiyorum şu resimdeki için.

• Beğen
Tepkiler: Tuqba Feuer
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm:hmmm

pelın_

böle olanlara gördügümm yerde söledıgım tek söz sende kapalısınya :) gersıını sölemıyım bence

fireman87

fireman87

Üye
böle olanlara gördügümm yerde söledıgım tek söz sende kapalısınya :) gersıını sölemıyım bence

Benimde anlayamadığım şey tam olarak bu, neden tüm kapalılar ele alınıyor ? Benimde annem kapalı simdi bu kız yüzünden anneme neden laf gelsin.. Lafımı sakın kişisel anlama senin yerinde bi baskası olsa onada aynı şeyi söylerdim. Bence insanları kişisel ele alın. Bu kadın kapalı değil-olamaz.. Gıybet olmasın. Allahtan bunun gibilerin belasını versin tez zamanda insallah.. Açtırdı kutuyu yine ramazan ramazan :off:

• Beğen
Tepkiler: Tuqba Feuer ve pelın_

pelın_

Benimde anlayamadığım şey tam olarak bu, neden tüm kapalılar ele alınıyor ? Benimde annem kapalı simdi bu kız yüzünden anneme neden laf gelsin.. Lafımı sakın kişisel anlama senin yerinde bi baskası olsa onada aynı şeyi söylerdim. Bence insanları kişisel ele alın. Bu kadın kapalı değil-olamaz.. Gıybet olmasın. Allahtan bunun gibilerin belasını versin tez zamanda insallah.. Açtırdı kutuyu yine ramazan ramazan :off:

sanırım aynı düşünüyoruz evet benım de annem kapalı ablam kapalı burda benım soledıgım şahıs o yada bunun gıbıler
yanı butun kapalıları ele alarak solemedım ole anlaşıldıysada özür
benım anlatmak ıstedıgım bazı kafasını kapatıp kıcını başını acan ınsanlara
kafasını kapatınca herseyın bıttıgını sanıyolar

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
fazla söze gerek yok.. :sahan:

• Beğen

mert_013

Üye
biz birsey göremedik ama arkadaşlar sagolsun 3D boyutunda yorumlar sonuçu bir şeyler gelip gidiyor gözlerimizin önünden :ehe

greenmile

greenmile

Üye
adamın duruşundan zaten kızda bi tuhaflık olduğu çıkıyor piyasaya:ehe

• Beğen
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bunların canlısını görmesem yüreğim yanmayacak ama her gün sokakta bu tiptekileri görebiliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
enginzz

enginzz

Üye
aynen

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Anlamadığım niye başını örtmüş ki her şey ortada

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hemen tesettür diye düşünmeyin.
belli ki bişey var belki başından ameliyat falan olmuştur güneşten korunması gerekiyordur, belki başka bişeydir arkadaşlar sakin olalım lütfen.
Bir arkadaşım şapka taksın diye yazmıştı ona katılıyorum.

Birileri bunu yapıyor diye kapanmayı kötülemeyelim.. herkes özgür ama kapanmak daha makbul..
Aynen kimseyi dış görünüşüyle yargılamamalıyız...

Photoshop diye inceledim ama analizler negatif çıktı :D Tajikomik. Hanfendiye acil şifalar diliyoruz.
Amin.

Ne insanlar gördüm üstünde elbise yoktu, ne elbiseler gördüm ki içinde insan yoktu!

fireman87

fireman87

Üye
Güneşten korunmak için başını kapatmış olabilir ? Veya türbanlıları misillemek için. :oke:

enginzz

enginzz

Üye
bence gunesten korunmak ıcıdır

'Patron

'Patron

Üye
ustu mekke altı paris.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt