Teşekkürler TELPA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
monsmons

monsmons

Üye
Günay45 benim teldede ünvanda böyle yazıyor fakat bizzat başarı servise yolladılar değişen telefonu ve başarı bakıyor hatta telpaya imei ile mesaj attığımda onlarda bakıyor ve kayıtlı gördükleri için cevap veriyorlar. yani başarıda telpada bakıyor ki istanbul yazma sebebi samsungun pazarlama merkezi orası ondan öyle yazıyor.

gunay45

gunay45

Üye
Günay45 benim teldede ünvanda böyle yazıyor fakat bizzat başarı servise yolladılar değişen telefonu ve başarı bakıyor hatta telpaya imei ile mesaj attığımda onlarda bakıyor ve kayıtlı gördükleri için cevap veriyorlar. yani başarıda telpada bakıyor ki istanbul yazma sebebi samsungun pazarlama merkezi orası ondan öyle yazıyor.

anladım kardeşim sağol yani fark eden bişey yok imei nosu kayıtlı olduğu için 2serviste bakıyo fark yapmıyo

ercanduman

Üye
telpa benim cebe 2 ay el koydu :D siz ne üfürüyonuz hemşerim.

en ağır ve en rezil şirket telpa

Senin telefonunda önemli bir parça gelecektir ve bazı parçalar koreden geliyo bunu unutma..

--------------- Ekleme ---------------

We bir telefon eğer değişime gittiyse...Buda koreden gelir..Arkadasm.

nehalem28

Üye
    Konu Sahibi
Senin telefonunda önemli bir parça gelecektir ve bazı parçalar koreden geliyo bunu unutma..

--------------- Ekleme ---------------

We bir telefon eğer değişime gittiyse...Buda koreden gelir..Arkadasm.
Banada zaten dediler eğer parça elimizde olmasaydı uzun süre bekleyebilirdiniz dediler

monsmons

monsmons

Üye
Bir telefon değişime gittiyse koreden gelme olayı hikaye neden derseniz benimde tel 2 ay 10 günde değişti mesele telefonun koreden gelmesi yada telefon olmaması değil değişim onayı diye birşey var yani istanbuldaki samsung yetkilileri bakıp evet değişmesi lazım diye bir onay vermesi gerekiyor bu onayı vermeleri 2 ay 6 gün sürdü değişim onayı verdikten sonra 4 günde telefonu yolladılar ve aradığımda Türkiye deki tüm değişecek telefonlar buraya gelir belli bir sayı ve zamana ulaşınca toplu onay verilir dediler.

silver021

silver021

Üye
saçma. bu işin ticaretinde parça ticareti yer alıyor. Bir parça için koreden uçak kalkmasını bekleyemezsiniz.

cep telefonları piyasayya sürülürken ek parçalarıda onun yanında tahsis edilir. telpa servislerinde bu parçalar herhangi bi durum oluştuğunda parça transferi için bekletilir.

telpanın geç ve yavaş çalışması ve bu işe onay vermesi çok uzun sürdüğü için tam anlamıyla rezaleti yaşıyorsunuz.

ayrıca samsung dünya kadar cep telefonu üretti ama türkiyede çok fazla şubesi olmadığından ve artan şikayet taleplerini karşılayamadıklarından servisler genelde size işkence çektiriyor. (:

ercanduman herhalde daha önce hiç çalışmayan 12 13 yaşındaki çocuk zekanla bana bişey anlatma (:

ben yıllarca cep bayiliğinde çalıştım

nehalem28

Üye
    Konu Sahibi
saçma. bu işin ticaretinde parça ticareti yer alıyor. Bir parça için koreden uçak kalkmasını bekleyemezsiniz.

cep telefonları piyasayya sürülürken ek parçalarıda onun yanında tahsis edilir. telpa servislerinde bu parçalar herhangi bi durum oluştuğunda parça transferi için bekletilir.

telpanın geç ve yavaş çalışması ve bu işe onay vermesi çok uzun sürdüğü için tam anlamıyla rezaleti yaşıyorsunuz.

ayrıca samsung dünya kadar cep telefonu üretti ama türkiyede çok fazla şubesi olmadığından ve artan şikayet taleplerini karşılayamadıklarından servisler genelde size işkence çektiriyor. (:

ercanduman herhalde daha önce hiç çalışmayan 12 13 yaşındaki çocuk zekanla bana bişey anlatma (:

ben yıllarca cep bayiliğinde çalıştım
O zaman niye samsung aldın başka model alsaydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt