Teşekkürler TELPA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nehalem28

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler TELPA
Samsung Star 5233a
Arkadaşlar salı günü(8.6.2010)telefonumu kargo ile telpa ya gönderdim asıl sorunum ise ekranda hafif mavimsi bi renk değişimi vardı bunun yanında bataryamın az gitmesi arka kapak çıtırdaması gibi ufak tefek sorunlarda vardı:lafı fazla uzatmadan sadede gelim telefon bugün elime ulaştı(12.6.2010)Telefonda batarya kapağı,arka kasa,anakart ,iç lcd,dokunmatik panel.batarya değişmiş kısaca kağıda yazdığım herşeyi değiştirdiler sağolsunlar en önemlisi de kargo olmasa bütün bu sorunları 1 günde hallettikleri için kendilerine burdan teşekkürlerimi sunarım bundan sonra bi dahaki telefon seçimim kesinliklee samsugn ve distribütörü kesinlikle TELPA olacak bu telefona tema yüklenmiyo uygulama yok denecek kadar az olsun kardeşim satışdan sonra da telefonlarının arkasında duruyorlar mı evet ben niye başka markaya yönelim ki

• Beğen
Tepkiler: ege970

enex_enes

enex_enes

Üye
İyiymiş benim ekranda da dokununca ekrar da değişim oluo kararma gibi(her lcd de oluyo)onuda bedavaya değiştirirler mi acep?

Paranoya

Paranoya

Üye
valla doğru telppa garanti işinde gerçekten güvenilir benimde anakart ve kasa değişmişti .

nehalem28

Üye
    Konu Sahibi
Benim ekranda hafif bi mavimsilik vardı aslında sadece açılış kapnış da belli oluyordu siyah ekran da günlük kullanımda hiç rahatsız etmiyordu zaten büyük ihtimal ben telefonu bir yere çarptığım için ekran hafif mavimsi oldu bende sırf öylesine yolladım dedim gitmişken hem şu arka kapağa baksınlar hemde bataryayı yazim belki bataryayı değiştirirler dedim yollladım ertesi gün bi aradım dediler batarya değişti arka kapak ekran vs tabiki kendilerinide teşekkürlerimi ilettim

OğuzcanAbi

Üye
bizim bazen telefonlar 1 ay gelmio

stefanel

Üye
bne de teknosadan 5603 preston almıştım ve kaskoluydu ...batarya sorunu vardı kaskoda exper üretim hatası diye gönderdi ve deri kılfm onlarda kalmış..:S ve 1.5 ay beni takmadılar . teknosa ise 1 haftada tamir edip verince kaskoya dava açtım ..sonucunu bekliyorz ..deri kılıfımıda söke söke alacagm..bakalım ne olacak ..telpa nın bu özelligin duyunca daha da bi sinirlendim simdi...

mustafa

mustafa

Üye
telpa satış sonrası hizmet olarak kvkdan daha üstün buna şahit oldum. teşekkürler telpa

silver021

silver021

Üye
telpa benim cebe 2 ay el koydu :D siz ne üfürüyonuz hemşerim.

en ağır ve en rezil şirket telpa

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
okadar zulümden sonra telefonda tık yok teşekkürler samsung

enex_enes

enex_enes

Üye
herzaman olmuo işte bazen 1 günde yapıolar tam bir şekilde bazen 1 ayda adam gibi yapmıolar bence biraz şans işi

nehalem28

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben servisden çok memnun kaldım arkadaşlar bu tip konularda genellikle şanssızım diye düşünürüm ama telap bu tabuyu yıktı

monsmons

monsmons

Üye
benim telefonda değişimden 2 ay 10 günde geldi geri

Paranoya

Paranoya

Üye
arkadaşlar telefonunuz garantiye yollandığı zaman eğer 1 ay içerisinde gelmesse o telefon yapılana kadar başka bir telefon temin etmeleri mecburidir .

nehalem28

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonunuz garantiye yollandığı zaman eğer 1 ay içerisinde gelmesse o telefon yapılana kadar başka bir telefon temin etmeleri mecburidir .
yanlış biliyorsun dostum 15 gün içinde onarılamazsa muadili bir ürün vermek zorunda servis daha düşük model olur genellikle eğer 30 iş gününden(pazarlar hariç hafta 6 olarak hesaplanır)1 gün geçerse servise yolladığınız telefon ya ücret iadesi yada değişim yapmak zorundalar

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bu arada benim versiyon S523AJVJC4
olarak gözüküyor sanırım servisde yüklenen son sürüm firmware bu

monsmons

monsmons

Üye
ben değişime yolladığım için 30 gün geçerli değil değişim talebinde sürenin ucu açık ama telefonu verirken kullanmam için telefon sağladılar ilk gün ve 30 iş günü tamir süresi için geçerli eğer 30 iş gününde tamir edilemezse sıfırı ile değişim yada para iadesi talep edilebilir ki bunlarında ucu açık. Benim yeni gelen telefonun sürümü S5233WJVJB1

enex_enes

enex_enes

Üye
ben değişime yolladığım için 30 gün geçerli değil değişim talebinde sürenin ucu açık ama telefonu verirken kullanmam için telefon sağladılar ilk gün ve 30 iş günü tamir süresi için geçerli eğer 30 iş gününde tamir edilemezse sıfırı ile değişim yada para iadesi talep edilebilir ki bunlarında ucu açık. Benim yeni gelen telefonun sürümü S5233WJVJB1
O acaba yeni sürümmü ?

nehalem28

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihitimal yeni sürüm zaten benimki kesin yeni sürümdür çünkü daha 2 gün oldu servisden geleli anakrt filan değişti

SAINT1

SAINT1

Üye
Başarıa'ya henüz bir kere falan işim düştü kvk'ya 5-6 kez gittim yaşadığım deneyime göre KVK derim başka birşey demem.
Belkide sebebi başarı'da gişede duran şişman,alakasız ,ilgisiz menopoz kadındır bilemiyorum.

nehalem28

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gib Telpa beni çok memnun etti ama sizlerden de böyle olumsuz görüş almama şaşırdım açıkcası

gunay45

gunay45

Üye
arkadaşlar merhaba benimtelefonun garanti belgesinde ünvan: samsung electronics istanbul pazarlama ve ticaret ltd.şti yazıyo yani benim telefonun garantisi ne oluyo anlamadım teli gonderceğim zaman nereye gondercem ben bide gönderirsem bu şirketten geri gelirmi telefonum acaba :hmmm:kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt