Teşekkür kasma ile ilgili hakkımda söylenenler ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
Yalan yok ilk zamanlarda bende kuru kuruya teşekkür ettim rütbe için.Konu açmakta neymiş.Et teşekkürü devam et :)

Zaten bir zaman sonra insan kendiliğinden sıkılıyor.Numaradan atılan teşekkür ile kimsenin dikkati çekilmiyor.Kimse sizi farketmiyor.Biraz akıllı olacaksın.Burası forum.Paylaşman lazım.Sırt sıvazlamakta bir yere kadar.

Açtım şimdi bir çok konu.Herkese hatip edecek olan türden.Artık işim gücüm onlarla.En son ne zaman yeni açılan bir konuya teşekkür ettim hatırlamıyorum bile :) Sürekil açtığım konular ile alakalı nette arama yapıyorum.Güncelleme vs. vs.Baktım ki rütbe almış yürümüş.Artık umursamıyorum da rütbeyi.Birileri yaptığım paylaşımdan yararlanıp içten bir teşekkür ettiği zaman hepsine bedel inanın...

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben insanlara yardım ederek post kasmışım farkında değilim. 2.600lere ulaşmış 8 ayda.

futbol123

futbol123

Üye
eskiden bende kasmıştım çavuş olduğum zamanlar sonra banlandık tabi :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu bırakın rütbe işini , mesaj kasma işini ... Bunların hepsi boş ...
Şöyle güzide bir forumumuz var . Bunun tadını çıkartalım ...

Burada hepimiz bir aileyiz . Bu aileye uygun davrandığımız sürece hiç bir sıkıntı yok .

Herkese keyifli forumlar ...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve pRime.
asigsasi

asigsasi

Üye
o zaman konuyu kitleyin de bi kasma olmasın yine

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
evet yönetici arkadaşlar konuyu kilitlerseniz sevinirim.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Herkes durumu anladıysa :locked:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Farkında olmadığın ve senden habersizce açılmış bir konuydu ve konu asıl olan amacından uzaklaşıp farklı tartışmalara yöneldi, senin özür dilemen için bi kabahatin yok kardeş rahat ol, arkadaşlar hakkını aramak istemişler normaldir, bu konu hakkında fikirleri olmadığı için bizimde konuya geç cevabımızdan dolayı konu uzamış.
Seninde bu konu hakkında olaylara sıcak yaklaşımın ve anlayışlı olman gayet güzel.
Herkese keyifli forumlar :)
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt