Teşekkür kasma ile ilgili hakkımda söylenenler ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür kasma ile ilgili hakkımda söylenenler ile ilgili
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce şu konuyu gördüm: http://www.maxicep.com/site-hakkinda/moderator-sikayet-edebiliyor-muyuz-623567-yeni-mesaj.html benimle ilgili sayfalarca yazı yazılmış. Ben bunun farkına varana kadar da konu kilitlenmiş.

Öncelikle şu konuya açıklık getireyim: Bence ortada haksızlık yok. Çünkü 'Nur' isimli moderatörümüz, sadece kendi bölümündeki mesajlara teşekkür ediyor, çünkü oranın moderatörü olduğu için bi nevi konuları onaylamış oluyor. Ben ise bulduğum her bölümde :tşk: yazdım ve bunu yapmamdaki amaç rütbe arttırmaktı. Sonra Reşwan isimli moderatörümüzden bana bir uyarı mesajı geldi ve bundan sonra da hatamı anladım ve ondan sonra hiç teşekkür kasmamaya başladım. Çünkü anladım ki burada kimse teşekkür kasarak bir rütbeye ulaşamıyor. Yani bu işte bir tehdit vs. bir olay yok, sadece hatamı anladım, o kadar.

Çıkardığım tartışma için özür dilerim.

Konuyu onaylayacak olan yöneticiye; Biliyorum, belki konunun yeri değil ama bu konu 2-3 gün burada kalırsa çok mutlu olurum.

Hepinize İyi Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Tuba ve Şehriyar

Astrosman

Astrosman

Üye
Anladın ise biz teşekkür ederiz...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hatanı anladıysan sorunda kalmamış ama hepsinden önemlisi buraya bu konuyu acıp olayı aydınlatman daha önemliydi tebrik ederim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşimsin.:spr

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim görüşlerinizi yazdığınız için. :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bilinçli MaxiCep üyesi işte budur :oke:

asigsasi

asigsasi

Üye
herkez senin gibi duyarlı olsa keşke senin bu tavrın örnek alınması lazım :alkis

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ah metin ah. Mesaj kastığını şimdi mi söylüyon. Senin için ben maxi ailesiyle tartıştım. Arkadaşlar hepinizden ve nur ablamdan çok çok

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence Uğur banlansin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Seni ballicaz :)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:ağlarım:

pRime.

pRime.

Üye
ben dahil çoğu üye denemiştir teşekkürle rütbe kasmayı. gerek yok böyle şeylere. forumda kendi ilgi alanınıza uygun bir bölüm bulun ve orada yazın, ozaman zaten mesaj sayınız ve rütbeniz artacaktır. :good:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben dahil çoğu üye denemiştir teşekkürle rütbe kasmayı. gerek yok böyle şeylere. forumda kendi ilgi alanınıza uygun bir bölüm bulun ve orada yazın, ozaman zaten mesaj sayınız ve rütbeniz artacaktır. :good:

zaten bu şekilde hem bişeyler ögrenir hemde bildiklerini paylaşarak forumun amacına hizmet etmiş olurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt