Teşekkür Edilmesini İstemek Mevzuunda Siz ne düşünüyorsunuz...???

Sponsorlu Bağlantılar

paylaşım Yapanların Paylaşımları için Teşekkür edilmesini İstemeleri Sizce Uygunmu değilmi.?

• Teşekkür Edilmesinin istenmesini Uygun görüyorum.

Kullanılan: 9 37.5%
  • şekkür Edilmesinin istenmesi Uygun Değildir.

Kullanılan: 15 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Davut™;2814970' Alıntı:
Benim Konularımın nerdese yarısında yazar bu yazı Çoğu kişi bu butonun ne olduğunu bile bilmiyor hatırlatmak amaçıyla ...:ehe

Tamameen duygusaaaaal...

'Davut

'Davut

Üye
: ?

Larismus

Larismus

Üye
hak ediyorsa teşekkür edilmelidir ve teşekkür istemek onun hakkıdır

Perfect!

Üye
paylaşımı teşekküre bassınlar diye yapmamak lazım ....

Revengeful

Emekli Yönetici

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Dostum ne kadar hızlısın Tebrikler...

Revengeful

Emekli Yönetici
:utandım:

zibidi39

zibidi39

Üye
bunlar basıt seyler tesekkur etmıs konuma yorum yazmıs yazmamıs umrumda bıle degıl.benım bazı konularım var benım ıcın hıc bı degerı yok bı bakıyorum sayfalarca yorum yapılmıs ama bazı konularım var cok guvenıom hıc yorum yok ara sırada ata ya satasıom konum tutsun dıe :D.sımdı dıceksınız hem konumun tutup tutmaması umrumda degıl dıon hemde ataya satasıom konum tutsun dıe ama olay ole degıl cunku ben sadece forumda konusmuyom bu ınsanlarla neyse benım ıcın onemlı olan forum dısındada konusabılecegım ınsanlarla tanısmak gerısı fasa fiso

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yine sağlam saçmaladın dostum helal olsun :ehe:ehe:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
bunlar basıt seyler tesekkur etmıs konuma yorum yazmıs yazmamıs umrumda bıle degıl.benım bazı konularım var benım ıcın hıc bı degerı yok bı bakıyorum sayfalarca yorum yapılmıs ama bazı konularım var cok guvenıom hıc yorum yok ara sırada ata ya satasıom konum tutsun dıe :D.sımdı dıceksınız hem konumun tutup tutmaması umrumda degıl dıon hemde ataya satasıom konum tutsun dıe ama olay ole degıl cunku ben sadece forumda konusmuyom bu ınsanlarla neyse benım ıcın onemlı olan forum dısındada konusabılecegım ınsanlarla tanısmak gerısı fasa fiso
Teşekkürler!..
Bomba bir yorumdu!.. Dikkat edin de yanlış yerlerde patlamasın :D

:ehe:ehe:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla bir ara ben de yazmıştım ama sonra vazgeçtim.bence bu bir aşama yani olgunlaştıkça vazgeçiyorsunuz,gereksiz görüyorsunuz.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yanı yardımlaşmak için konu açilir teşekür etmiş etmemiş gereksiz şeyler ama yınede şöyle bi mantık varkı insanlar konularına teşekkür edildigini görunce sevınir ve daha iii bikonuylada geri döner herkesin fikride mantıgıda degişiktir ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...