'Davut
Üye
Davut™;2814970' Alıntı:Benim Konularımın nerdese yarısında yazar bu yazı Çoğu kişi bu butonun ne olduğunu bile bilmiyor hatırlatmak amaçıyla ...![]()
paylaşımı teşekküre bassınlar diye yapmamak lazım ....

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamameen duygusaaaaal...
.sımdı dıceksınız hem konumun tutup tutmaması umrumda degıl dıon hemde ataya satasıom konum tutsun dıe ama olay ole degıl cunku ben sadece forumda konusmuyom bu ınsanlarla neyse benım ıcın onemlı olan forum dısındada konusabılecegım ınsanlarla tanısmak gerısı fasa fisoYine sağlam saçmaladın dostum helal olsun![]()

Teşekkürler!..bunlar basıt seyler tesekkur etmıs konuma yorum yazmıs yazmamıs umrumda bıle degıl.benım bazı konularım var benım ıcın hıc bı degerı yok bı bakıyorum sayfalarca yorum yapılmıs ama bazı konularım var cok guvenıom hıc yorum yok ara sırada ata ya satasıom konum tutsun dıe.sımdı dıceksınız hem konumun tutup tutmaması umrumda degıl dıon hemde ataya satasıom konum tutsun dıe ama olay ole degıl cunku ben sadece forumda konusmuyom bu ınsanlarla neyse benım ıcın onemlı olan forum dısındada konusabılecegım ınsanlarla tanısmak gerısı fasa fiso

aynenvalla bir ara ben de yazmıştım ama sonra vazgeçtim.bence bu bir aşama yani olgunlaştıkça vazgeçiyorsunuz,gereksiz görüyorsunuz.

Yine sağlam saçmaladın dostum helal olsun![]()