Teşekkür Edilmesini İstemek Mevzuunda Siz ne düşünüyorsunuz...???

Sponsorlu Bağlantılar

paylaşım Yapanların Paylaşımları için Teşekkür edilmesini İstemeleri Sizce Uygunmu değilmi.?

• Teşekkür Edilmesinin istenmesini Uygun görüyorum.

Kullanılan: 9 37.5%
  • şekkür Edilmesinin istenmesi Uygun Değildir.

Kullanılan: 15 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi

Malumunuz Forum mudavimlerimiz Uzun araştırma ve emek vererek bir o kadar da zaman harcayarak değerli paylaşımlarda bulunuyorlar...

Ama kimi arkadaşlarımız paylaşımlarının altına veya imzalarına "Bir teşekkürü çok görmeyin" "Teşekkür butonuna basın" "Konumu beğendiyseniz teşekkür edin" "Bir teşekkürü çok görmeyin" gibi anekdotlar düşmekteler...

Esasen işe yarasın yaramasın kurulumu yapılabilsin yapılmasın hoş olsun olmasın bunca zaman ve emek harcanarak eklenen konu ve paylaşımlara 2 saniyemizi ayırarak TEŞEKKÜR ETMEK (teşekkür butonu kullanmak kaydıyla) bizlerin bir Vefa borcumuz olmalıdır diye düşünüyorum...

lakin teşekkür edilmesinin istenmesini pek hoş karşılamıyorum...

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz. Fikirlerinizi görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: DoRM

Burak

Üye
bence hoşa giden bir konuya teşekkür edilmesi gerekir.haksızlık olmasın diyimi ? sonuçta o kadar uğraşıyor paylaşım yapan kişi.(kopyala yapıştır yapanları kast etmiyorum)

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkür edeceğim varken o yazıyı görünce basmak istemiyorum

Burak

Üye
hoşuna giden konuya neden teşekkür etmeyesin ?

Revengeful

Emekli Yönetici
O yazıyı yazmak konunun kalitesini düşürür bence

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
Bencede

Burak

Üye
aslında haklısın.:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

mert

Revengeful

Emekli Yönetici
Bır konu gercekten kaliteliyse zaten teşekkür edilir. Adam onu yazdığına göre o kadarda kaliteli degildir

Mert

Mert

Üye
Hatırlarım ilk paylaşımlarda bende yazardım :ehe

Ama 2010 senesinde öyle şeyler yazmaktan vazgeçtim

Burak

Üye
o yazıyı yazıyorsa teşekkür kasmak istiyor demektir :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Beğendigimız konuya elbette üyenin paylaşımını arttırması ve ona bir nevi gaz vermesi için teşekkür ederiz ... Ama bizi bir koyun yerine, kendini çoban yerine koyup yok efendim teşekkür etmeden indirmeyelim, bir teşekkürü çok görmeyelim vs vs diyen kişiler hiç hoş şeyler yapmıyor fikrimce ...

Üyenin kalitesini teşekkür sayısı belirlemez, belki bir etkendir ama sadece bu yetmez :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Biriside fb yi seviyorsan teşekkür butonuna tıkla diye konu acmıştı fb bölümüne gülmekten oldum :d:

Burak

Üye
:kop:

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Bır konu gercekten kaliteliyse zaten teşekkür edilir. Adam onu yazdığına göre o kadarda kaliteli degildir
o "Emeğimin karşılığı olarak tşkler butonuna basınız" yazısı bazı İNSANLARIN konudan yararlanıp teşekkür etmediği ve yeni kayıt olan kişilerin görmeleri içindir.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben yazmadığım halde yeni kayıt olan herkes olmasada basıyor. Baskalarının konularını bilemem.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ben o yazıları umursamam edersem ederim etmessem etmem

Revengeful

Emekli Yönetici
Eyvallah :cool
:pro:
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...