Teşekkür alıcam diye gittim. Takdir almışım : )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
Başlıdaki gibi Teşekkür belgesi alıcam diye gittim. Takdir belgesi almışım. Yani teşekkür alacağım zaman enerjim + heyecan ,Takdir belgesini alacağımı öğrendiğim için 10 kat arttı :ehe

Babam ile akşam samsung galaxy s3 ön siparişi vericez. Karne hediyem olarak. :naughty:

Ama lise bitti. Pazartesi iş başı :vur :ağlarım:

Hatta şimdi düşünüyorumda lise1'deki insanlar ne kötü durumdadır. Daha 3 seneleri var. Allah kurtarsın :zong:

Ve bu akşam Ringe çıkacaklara şimdiden başarılar. Korkmayın fazla acımaz. :naughty: :ehe

ooo hayırlı olsun bana da aynısı oldu bugün teşekkür diye gittim 94 ortalamayla takdir gelmiş ama daha lise 1 :ağlarım:
bu arada galaxy s3 hayırlı olsun şimdiden harika cihaz :)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Bende hayırlısıyla liseye gidecem bu sene.Karnem bitane 4 hariç hepsi 5 e doğal olarak takdir yani :D Gittim babamın yanına hediyemi isterim dedim. Ne istiyosun dedi ? Pc dedim. 500 liralık alayım bitane dedi :D Şuana kadar hiç düz veya teşekkür almadım hepsi takdir ama yinede beğendiremiyoz peder beye. İnanırmısın bi kere bile adam gibi hediye karnesi almadı. Her sene verirdi 5 10 lira hadi yallah :D
Bu yaz kaportacıda çalışıp kendim alcam pcyi

Metin MF

Metin MF

Üye
Bende hayırlısıyla liseye gidecem bu sene.Karnem bitane 4 hariç hepsi 5 e doğal olarak takdir yani :D Gittim babamın yanına hediyemi isterim dedim. Ne istiyosun dedi ? Pc dedim. 500 liralık alayım bitane dedi :D Şuana kadar hiç düz veya teşekkür almadım hepsi takdir ama yinede beğendiremiyoz peder beye. İnanırmısın bi kere bile adam gibi hediye karnesi almadı. Her sene verirdi 5 10 lira hadi yallah :D

Okula 1 sene geç mi başladın? Çünkü mesela ben 96'lıyım 11'e geçiyorum

- - - Eklendi - - -

Benim için karne hediyesi önemli değil, babamın aferin deyip öpmesi kadar güzel bir şey yok :tebessüm:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

ooo hayırlı olsun bana da aynısı oldu bugün teşekkür diye gittim 94 ortalamayla takdir gelmiş ama daha lise 1 :ağlarım:
bu arada galaxy s3 hayırlı olsun şimdiden harika cihaz :)

Teşekkür ederim. Walla kendimi boşlukda hissettim. + 3 senen var daha :ağlarım:

Galaxy s3 alıcam Çok sevinç bastı ya :ehe

- - - Eklendi - - -

Ama ilkokul o :D liseye gel sen artık hediyeyi geçtim. Karneni ailene gösteremeyeceksin. Şahsen ben öyleydim. 8. sınıfda takdir aldım. Alış o alış Bir daha alamadım. Ta ki bugüne kadar :D

- - - Eklendi - - -

Benim için karne hediyesi önemli değil, babamın aferin deyip öpmesi kadar güzel bir şey yok :tebessüm:

Babam "Aferim lan kerata" diyor. geçiyor. Genelde annem yapar o tür şeyleri bana :D

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Öğretmen de süprüüz demiştir:D

spy ghost

spy ghost

Üye

Okula 1 sene geç mi başladın? Çünkü mesela ben 96'lıyım 11'e geçiyorum

- - - Eklendi - - -

metin bizim yaşlar aynı seninle :ehe

Incı

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]İyiki takdir alacam diye gitmemişsin allah korusun :)[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt