Teşekkür alıcam diye gittim. Takdir almışım : )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür alıcam diye gittim. Takdir almışım : )
Başlıdaki gibi Teşekkür belgesi alıcam diye gittim. Takdir belgesi almışım. Yani teşekkür alacağım zaman enerjim + heyecan ,Takdir belgesini alacağımı öğrendiğim için 10 kat arttı :ehe

Babam ile akşam samsung galaxy s3 ön siparişi vericez. Karne hediyem olarak. :naughty:

Ama lise bitti. Pazartesi iş başı :vur :ağlarım:

Hatta şimdi düşünüyorumda lise1'deki insanlar ne kötü durumdadır. Daha 3 seneleri var. Allah kurtarsın :zong:

Ve bu akşam Ringe çıkacaklara şimdiden başarılar. Korkmayın fazla acımaz. :naughty: :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
bana ring yok :ehe 2 zayıf var ortalama ile geçtim lise 2 bitti bugün , 17 çeşit ders vardı bu sene insaf be

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
olsun katlanırız meslekteyim , bilişim alanı işini severek yapınca sorun olmuyor bilgisayarlarla uğraşmayı seviyorum :ehe

Meslek lisesi isen 11 saat dersleriniz felan olacak yanlış hatırlamıyorsam. Bende inşaat bölümünde - mimarı yapıdaydım :D 11 saat dersler oluyordu bazen hiç çekilmiyor :ağlarım:

spy ghost

spy ghost

Üye
ağzından bal damlıyor :ağlarım: zaten bugün kafam doluydu birde sen geldin tam olduk :ağlarım:

Metin MF

Metin MF

Üye
Karnede zayıf olmadığı için hediyem nokia 603 ;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Helal olsun kardeşim.Aynen böyle devam :) S3 alınca takdir belgesinin resmini çekte konuya ekle.

tempestshine

tempestshine

Üye
benim lisenin bitmesi için daha 4 sene var.bu sene hayırlısıyla liseli oluyorum.:) Tebrikler takdir aldıysan ne mutlu sana,darısı bizim başımıza :)

• Beğen
Tepkiler: İncİnat
spy ghost

spy ghost

Üye
benim lisenin bitmesi için daha 4 sene var.bu sene hayırlısıyla liseli oluyorum.:) Tebrikler takdir aldıysan ne mutlu sana,darısı bizim başımıza :)
kolay gelsin ilk gün 10-11. sınıfların yanınıza gelip ezmesine dikkat et :ehe geleneksel olay çünkü bu sene adam akıllı yapamadık ama seneye :eller: 10 ve 11 lere aslında 10.sınıflara da alıştık ya neyse

symbian.forever

symbian.forever

Üye
bende lise 2 oldum ama ne aldığımı bende bilmiyorum. Karneyi babam alacak. Tek bildiğim karnede 5 tane 3 var

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun kardeşim.Aynen böyle devam :) S3 alınca takdir belgesinin resmini çekte konuya ekle.

eyvallah kardeşim.Tabi çekerim. Daha ne zaman gelecekse :)

- - - Eklendi - - -

Evet darısı sizin başınıza :)

- - - Eklendi - - -

bende lise 2 oldum ama ne aldığımı bende bilmiyorum. Karneyi babam alacak. Tek bildiğim karnede 5 tane 3 var

Babanmı alacak ? off off Karneyi babanın elinden alırken dikkat et :D

klongs

klongs

Üye
helal olsun bittimi lise

klongs

klongs

Üye
üni yok mu

joker.lg

joker.lg

Üye
bende karne almak için kalktım mezun olduğumu hatırladım :ehe şaka okulda olmak isterdim ama

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
bende karne almak için kalktım mezun olduğumu hatırladım :ehe şaka okulda olmak isterdim ama

Ne okulu abi ya. Okuldan kurtulmak gibisi yok. Ha sen mezunsun ilerde belki bende anlarım okulun kıymetini ama şuanki durumun tadını çıkarıyorum :ehe LİSE BİTTİ TEY TEY TEY TEY TEY :halay2::halay1::halay2::halay1::halay2::halay2::halay1::halay2:

• Beğen
Tepkiler: İncİnat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt