Satılık V20 HEDİYELERİNİ SATIYORUM. 360 CAM-HİFİ DOCK- B&O H3 KULAKLIK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ucantcme03

Üye
    Konu Sahibi
V20 HEDİYELERİNİ SATIYORUM. 360 CAM-HİFİ DOCK- B&O H3 KULAKLIK
Dün v20 aldım yanında hepimizin bildiği hediyeleri verdiler. Hiç birine ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Kutularını açmadım bile. Ürünler bana kalırsa müzikle amatörce uğraşan ya da youtube kanalını geliştirmek isteyenler için birebir. Zira hifi deck her android telefona uyumlu ve profesyonel bi mikrofon kadar kaliteli kayıt yapabiliyor. Aynı zamanda ses çıkışı olarak da aynı kaliteyi sunabiliyor. Amazonda 75 dolar gibi bir fiyatı var. 360 cam ile 360 derece videolar çekebiliyorsunuz. Youtubeda fark yaratmak isteyen kullanıcılara özellikle tavsiye ediyorum. Kulaklık zaten bang&olufsen, orijinali 700 lira civarı. Bu ürünleri tek tek ya da isteyene topluca satma fikrim var. Aklımda bir rakam yok açıkcası. V20 bu hediyeleri ocak sonunda vermekten vazgeçecektir o zaman fiyatları kesinlikle artar o yüzden ciddi düşünen varsa tekliflerinizi bekliyorum.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Resim ve Fiyat Belirtin Konu Silinir Yoksa

ucantcme03

Üye
    Konu Sahibi

Eklemeyi becerebildiysem ürün görselleri bu şekilde. Fiyat belirtmek konusunda sorun yaşıyorum zira ürünlerin fiyatları alttaki linkte belirtilmiş ama o fiyatlara satacak değilim, amacım hem ihtiyacı olan birinin işi görülsün hem de benim elime biraz nakit geçsin aletler evin köşesinde yatıp durmasın. Fiyat esnektir , pazarlık yapılır. İyi forumlar.

Fiyat:690 tl

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Fiyat kesin fiyatınız olsun açık artırma usulü ile satışa izin vermiyoruz. Fiyat bilgisini piyasadan yada belirleyeceğiniz bir ücret şeklinde olmalı göstermelik değil.

ucantcme03

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat kesin fiyatınız olsun açık artırma usulü ile satışa izin vermiyoruz. Fiyat bilgisini piyasadan yada belirleyeceğiniz bir ücret şeklinde olmalı göstermelik değil.
Fiyat güncellenmiştir, teşekkürler.
Ürün hala satıştadır.
Fiyat güncellenmiştir.

ucantcme03

Üye
    Konu Sahibi
Hifi plus ve 360 cam satılmıştır. B&O kulaklık için fiyat 350 tl'dir. Teklifleriniz için pm atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt