temiz n95 arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcfly_65

Üye
    Konu Sahibi
temiz n95 arıyorum
arkadaşlar kozmetik olarak çok temiz kutulu aksesuarlı n95 arıyorum.titiz olduğum için kozmetik olarak temiz istiyorum.tabi donanımsal sıkıntısıda olmasın.ciddi alıcıyım ve belirttiğim özelliklerde n95i olan ciddi satıcılar varsa bana 0543 417 41 97 (turkcel) numaramdan ulaşsın anında alacağım.iyi alışverişler

antifb06

antifb06

Üye
pm gönderdim hocam, iyi günler.

oski91

oski91

Üye
arkadaşlar kozmetik olarak çok temiz kutulu aksesuarlı n95 arıyorum.titiz olduğum için kozmetik olarak temiz istiyorum.tabi donanımsal sıkıntısıda olmasın.ciddi alıcıyım ve belirttiğim özelliklerde n95i olan ciddi satıcılar varsa bana 0543 417 41 97 (turkcel) numaramdan ulaşsın anında alacağım.iyi alışverişler

bende var hocam istersen mesaj at.

mcfly_65

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar özelden mesaj atamıyorum bi sıkıntı var sanırım.siz buraya yazın ürününüzün özelliklerini.uygun gördügümle hemen irtibata geçip alışverişi tamamlıyacam.zaten bu forumdan aynı şekilde bi e63 aldım arkadaş saolsun ulaştı alışverişi bitirdik hemen.buraya yazınki belki diğer arkadaşlardan ilgilenenler olur.bekliyorum kolay gelsin.

antifb06

antifb06

Üye
Merhaba hocam, kendi kullandığım cihazı satabilirim Askere gideceğim için satacağım nakit ihtiyacım olacak, Ankaradan elden görerek deneyerek alabilirisin tabii ankarada isen , cihazın ekranında tuşlarında sürgüsünde en ufak bir sorun yok için rahat olabilir,Donanımsal olarak da hiç bir sorunu yok çok şükür. Ben fiyat söylemeyeceğim ne kadar vereceğini sana sorayım sonra konuşuruz
İçinde Garmin navigasyon ve bir çok ücretli yazılım yüklü. iyi günler
[email protected] adresinden ulaşabilirsin

merveaktas

merveaktas

Üye
Erkan bey hazır istanbuldasınız ve madem n95 arıyorsunuz. geçen hafta tesadüfen TASİŞ'e gittim. Bu gümrük mallarının satıldığı devletin yeri. Ellerinde dolu n95 var sıfır ve 300 TL. tabi bir dezavantajı garantisi olmuyor bu telefonun. yurt dışından getirtmişsiniz gibi düşünün. TASİŞ'in sitesine girerekte görebilirsiniz size uygun mağazasını İstanbulda Erenköy ( Erenköy dediğine bakmayın Ataşehirde) ve Sirkeci olmak üzere iki mağaza var. Ürünler kullanılmış değil sadece evrak eksikliği vs. nedenlerle gümrükten geçememiş ve yasal süreç dolunca da devletin zimmetine geçmiş ürünler. Bakmanızı tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt