Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temamız değişiyor sanırım :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Ben tema zannettim, kuruluştan bu yana vbülletin ile geldikten sonra buna geçilmesi nasıl bir karar tartışılır , kolay bir karar değil, üye kaybı yaşanabilir. Keşke devam edilseydi ama hayırlısı. Zamanla alışacağız artık.
abi güzel olmuş ta biraz karışık gibi foruma girdim şaşırdım ne oluyor filan ama eskisine göre hızlı lakin profil düzenleme şikayet takibini filan bulamadım
Ortalık karışık millet evine gidip yatsın sonra bulursun merak etme
papakudioflu
Emekli Yönetici
arkadaşlar ilk orunuşe göre karar vermeyin derim. Biraz kullanın alışmaya çalışın ondan sonra bağımlısı olucaksınız. Özellikle mobil olanlar için büyük kolaylıklar getiriyor. Ayrıca üyelerimiz defalarca dile getirdiği eksik ve isteklerin bir çoğunu karşılıyor. Mesaj alıntısına bildirim gelmesi de dahil. Gördüğünüz eksiklikleri bildirerek yardımcı olursanız bu geçiş surecini daha hızlı ve kolay bitiririz.
Ben tema zannettim, kuruluştan bu yana vbülletin ile geldikten sonra buna geçilmesi nasıl bir karar tartışılır , kolay bir karar değil, üye kaybı yaşanabilir. Keşke devam edilseydi ama hayırlısı. Zamanla alışacağız artık.
Aynen bende tema sandım.XenForo'ya geçilmiş Vbulletin'den.Muhakkak vardır bir bildiği yönetimin.Vbulettin'den sonra başka bir sisteme geçmek büyük bir karar çünkü.Hemde böyle güzel bir forumda.Güzel olmuş hayırlısı bakalım