Temamız değişiyor sanırım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben tema zannettim, kuruluştan bu yana vbülletin ile geldikten sonra buna geçilmesi nasıl bir karar tartışılır , kolay bir karar değil, üye kaybı yaşanabilir. Keşke devam edilseydi ama hayırlısı. Zamanla alışacağız artık.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sait abi beni yanlış anladın heralde. Kötü anlamında demedim.
Sana bişey demedimki durun arkadaşlar daha yeni yeni sitemiz değişimleri sürüyor bence çok seveceksiniz.:) özellikle mobil kullanıcılar

umitgul18

umitgul18

Üye
Sanırım smileylerde değişiklik var.

Akıncı

Akıncı

Üye
vbulltein evet alıştıktan sonra bu biraz kötü geldi renkli olmuş ama beğenmedim

t730sh

t730sh

Üye
yaw açtığım konuyu bulamıyorum iyimi :D iphone5s için konu acmıstım kategoriyede baktm yok.

açtığım konulara nerden bakabilirim?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Çalışma bitene kadar konu açmayınız arkadaşlar.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Umarım beğenilmiştir.Çalışmalar sürüyor:)
abi güzel olmuş ta biraz karışık gibi foruma girdim şaşırdım ne oluyor filan ama eskisine göre hızlı lakin profil düzenleme şikayet takibini filan bulamadım

• Beğen
Tepkiler: Nextman
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
yaw açtığım konuyu bulamıyorum iyimi :D iphone5s için konu acmıstım kategoriyede baktm yok.

açtığım konulara nerden bakabilirim?

Ortalık karışık millet evine gidip yatsın sonra bulursun merak etme :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Jan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar ilk orunuşe göre karar vermeyin derim. Biraz kullanın alışmaya çalışın ondan sonra bağımlısı olucaksınız. Özellikle mobil olanlar için büyük kolaylıklar getiriyor. Ayrıca üyelerimiz defalarca dile getirdiği eksik ve isteklerin bir çoğunu karşılıyor. Mesaj alıntısına bildirim gelmesi de dahil. Gördüğünüz eksiklikleri bildirerek yardımcı olursanız bu geçiş surecini daha hızlı ve kolay bitiririz.

• Beğen
Tepkiler: umitgul18 ve Nextman
Hagios

Hagios

Üye
Ben tema zannettim, kuruluştan bu yana vbülletin ile geldikten sonra buna geçilmesi nasıl bir karar tartışılır , kolay bir karar değil, üye kaybı yaşanabilir. Keşke devam edilseydi ama hayırlısı. Zamanla alışacağız artık.

Aynen bende tema sandım.XenForo'ya geçilmiş Vbulletin'den.Muhakkak vardır bir bildiği yönetimin.Vbulettin'den sonra başka bir sisteme geçmek büyük bir karar çünkü.Hemde böyle güzel bir forumda.Güzel olmuş hayırlısı bakalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...