Temaların Simgeleri Nasıl Değiştirilir ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Temaların Simgeleri Nasıl Değiştirilir ??
Arkadaşlar, telefonumda en az 3 diyebileceğim sevdiğim temalar var, ama her temada muhakkak bir eksik var..En azından birinin altyapısı iyiken, diğerinin simgeleri iyi..Bazen de simgelerde eksikler ve kusurlar oluyor..Temaların en azından simgelerini düzenleyebileceğim bir program ve methodu var mı ?

Carbide diye Nokia'nın bir programı vardı, ama bana çok karışık geldi, üstelik kullanımını anlatan bir yazı da bulamadım internette :(

Telefon : C7 Belle

Febris

Febris

Üye
sis contents ile oynayabilirsin .sis dosyalarıyla :oke:

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Theme Graphics Switcher diye bir program buldum, ancak sadece 1 tane tema denedim, oldu..Ama başka tema olmuyor artık..Trial gibi nedir anlamadım hatasını

Re13eL

Re13eL

Üye
sitesine üye ol
aşağıdaki resimdeki gibi sitede oluştur a tıkla ve tema flash yada duvar kağıdı oluşturabilirsin istediğin telefon modeline göre

realplayer2

realplayer2

Üye
icon changer diye bi program var forumda onu yükle icon paketleri de mevcut istediğin uygulamanın iconunu istediğin resimle değiştiriyo kendi çektiğin resmi bile

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öneriler için sağolun ama bunlar hepsi basit değişiklikler için, ben menü-uygulama ikonlarını, uyarı ve süreç çubuklarını tamamen istediğim gibi port yapacak bir program arıyorum..Theme Swicther bu konuda kısmen yeterli, ama bir denemeden sonra patlıyor resmen program !

şiiş

Üye
arkadaşlar ben themeswicther i kullanıyom en az 15 temanın iconunu değiştirdim hala da hiçbir sorun yaşamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt