Temadan anlayan yardımsever arkadaşlar.Lütfen bir bakın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hKaN

Üye
    Konu Sahibi
Temadan anlayan yardımsever arkadaşlar.Lütfen bir bakın..
Mrb.Arkadaşlar sizden bir isteğim olacak mümkünse sizden yeğenimin resmini aşağıdaki mavi temaya uyarlamanızı isteyeceğim.yani ikon,grafik vs. herşey temadaki gibi olacak fakat temadaki mavi resmin yerine yeğenimin resmini koymanızı rica ediyorum...arkaplan,menü vb. tümünde yeğenimin resmi olacak.gerisi(ikon,tuş kilidi ekranı pil,sinyal vb türü)temadakinin aynısı olacak.şimdiden teşekkürler arkadaşlar.yaparsanız çok makbule geçecek.uzun süredir uğraşıyorum ama acemi oldugum için yapamıyorum..Teşekkürler..

Nazy

Üye
Ok Kardeşim Ben İlgileicem

Ama Biraz ZamanLazım
Çünkü Bu Tamayı Bulmam Gerek Önce

hKaN

Üye
    Konu Sahibi
Ok Kardeşim Ben İlgileicem

Ama Biraz ZamanLazım
Çünkü Bu Tamayı Bulmam Gerek Önce

Hay ALLAH razı olsun kardeşim.Vallahi epeydir uğraşıyorum ama pek anlamadığım için yapamıyorum.yaparsan sevinirim.dediğim gibi sadece ana resme dokunacaksın kardesm.yani ikon vb.değiştirme sadece mavi resimlerin yerine yeğenimin resmi olacak.ana ekran-menü vb.teşekkürler..

ßurçiN

Üye
arkadaşım ownskin diye bi site var üye ol istediğin temayı yap türkçe dil desteğide var

hKaN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ownskin diye bi site var üye ol istediğin temayı yap türkçe dil desteğide var
evet ama onda bu kadar kaliteli temalar oluşturamıyoruz bildiğim kadarıyla.hem de dediğim gibi uğraştım fakat yapamadım. Nazy yapacağını söyledi.İnşallah ondan bekliyorum...

evet ama onda bu kadar kaliteli temalar oluşturamıyoruz bildiğim kadarıyla.hem de dediğim gibi uğraştım fakat yapamadım. Nazy yapacağını söyledi.İnşallah ondan bekliyorum...

hKaN kardeş şayet yapılmasını istediğin tema bilgisayarında mevcutsa burdan yüklemen Nazy için kolaylık olacaktır ve temayı yapması uzun sürmeyecektir.

hKaN

Üye
    Konu Sahibi
hKaN kardeş şayet yapılmasını istediğin tema bilgisayarında mevcutsa burdan yüklemen Nazy için kolaylık olacaktır ve temayı yapması uzun sürmeyecektir.
Eyvallah biraderim haklısın.ama benim pcde de yüklü değil şuan.daha önce vardı ama bir türlü yapamadığım için silmiştim.. ama tekrar arayıp buraya eklemeye çalışacağım..teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu arada temanın ismi s60_blue_vision tema arkadaşlar.yardımcı olmak isteyenlere duyrulurben de arıyorum temayı eğer bulursam eklerm hemen.teşekkürler tekrar

bora006

Üye
kardeş ben dosyayı yükledim link sağlam kendi uploadım

link:

hKaN

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben dosyayı yükledim link sağlam kendi uploadım

link:
Eyvallah canım kardeşim.Bende tam bulmuştum.yüklerken senin yüklediğini gördüm sağolasın. Nazy arkadaşım,tema bulundu artık top sende (tabi msaitsen) temayı yaparsan sevinirim.saygılarımla.herkese teşekkür ediyorum ilginiz ve emeğiniz için..
BU ARADA BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM.BU FORUMDA YARDIMSEVER ARKADAŞLR İÇİN (MESELA SİZLERİN )YARDIMLARINDAN DOLAYI KULLANABİLECEĞİM TEŞEKKÜR ET BUTONU +REP OLAYI FLN VARMI? VARSA ÖĞRETRSENİZ SEVİNİRİM.EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI VERMEK İSTERM.AMA EĞER YOKSA DA SİZE EN BÜYÜK +REP BENDEN !! ALLAH RAZI OLSUN BNCE BU EN BÜYÜK TEŞEKKÜR VE REPTİR SAYGILARIMLA

bora006

Üye
dostum karşılığı olsun diye yardım etmedim ben amacım işin görülsün benimde eğenlerim var birbirinden tatlı
ayrıca Nazy ye ben özelden mesajla bildirdim işini halleder sanırım

ayrıca bizde +rep yok onun yerine maxipuan var onuda paylaşım yaparak kazanırsın (tabii benim için bu önemli değil )

Nazy

Üye
Tema Dosyası Bende Olmasına Rağmen O Temaya Uygun Çözücüyü Tüm Uğraşlarıma Rağmen
Neyazıkki Bulamadım... (Açılıyor Fakat Karmakarışk Çıkıyor tema)
Bunun Yerine Xp Iconları İle Süslü ve Yeğeninizin Resmi Bulunan

Aşağıdaki Gibi Bir Tema Hazırlamak Zorunda Kaldım Durum Adına Özür Dilerim
Ama Dediğim Gibi Bahsettiğiniz Tema nın MBM Dosyasını Açmaya Kalktığımda
Ortaya Çok Karmaşık Bir Tema Çıkıyor....

Resime Tıklayın Download Sayfasına Ulaşacaksınız..

hKaN

Üye
    Konu Sahibi
Canın sağolsun kardesm.Emeğin yeter.İlgilenmen benim için yeterli.teşekkür ederim.ayrıca xp de gazel güzel ikonlar fln.şimdi telefonumda bu tema uygulamada Teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı..

Nazy

Üye
Canın sağolsun kardesm.Emeğin yeter.İlgilenmen benim için yeterli.teşekkür ederim.ayrıca xp de gazel güzel ikonlar fln.şimdi telefonumda bu tema uygulamada Teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı..

Beğendiğine Sevindim

bora006

Üye
güle güle kullan dostum

banada n70 için tüm menüyü değiştirebilecek bi tema arıyorum (fexpolrer n70torch u falan değiştiren orginal bir tema istiyorum ilgililerin dikkatine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...