<div class='quotetop'>(infazcı @ May 20 2006, 12:01 AM) [post=338321]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından ......... ismiyle manuel olarak aktif edilir,,, smartlauncher programı nerde birde onu telefona atıcağız programsız olmuyormu kardeş ben wolf_nightın temalarını telefona attım telefon kafayı yedi formatla zor kendine geldi arma yapınca yada aranınca telefon restart çekiyordu veya telefon donuyor yada menülerde gezeken restart çekiyordu temaları telefona yolladım ama temanın yarısı gözüküyordu bilmiyorum yoksa ben mi beceremedim???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işte böyle çıktı?????ekranımda
[/b][/quote]
(infazcı) bak güzel kardeşim ben bu temaları 3 aydır kullanıyorum ve şuana kadar telefonuma iki defa format attım...format atmamın sebebide bazı mp3 programlarının telefona ağır gelmesi sebebiyle yani diyeceğim şu ki temalar yüzünden hiç sıkıntı çekmedim(öncelikle bu konuda anlaşalım)...yolladığın görüntüye bakılırsa 2 tane tema göndermişsin telefonuna.1.si mclaren 2.si ferrari. mclarenin üzerine ferrarinin backgroundimage yapıştırmışsın böle yapmayacaksın...ben sana açık bir şekilde tekrar anlatayım...
1)öncelikle telefonunda nurani_15_0003 mevcut olmalı...
2)sonra beğendiğin temalardan birini telefonuna at ve kurulumunu yap...
3)yüklediğin sis dosyasını c/install veya e/install dan silmelisin sonradan bir sorun yaşamamak için
4)menü/ayarlar/telefon/bekleme modu/duvar kağıdı/evet/ ve buradan bir duvarkağıdı yap...
5)menü/ayarlar/telefon/ekran/renkpaleti/burada da blue sky yap...
buraya kadar tamamsa devam edelim...
6)menü/dosya yöneticisi/E/sistem/data'ya gel ve orada bulunan
a.AvkonEx
b.Avkon
c.Backgroundimage
d.BMimages(olmaya bilir)
e.Callstatus(olmaya bilir)
f.Clockmasks
g.Clock
h.EidPic
i.Menu_folder
ı.My_skin(olmaya bilir)
bu dosyaları kopyala ve...
7)menü/dosya yöneticisi/C/sistem/data'ya yapıştır...
eğer bu işlemi yaptıktan sonra yine aynı sorunla karşılaşırsan telefonunda bir sorun var demektir.
buda istediğin smart launcher dosyası...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız