Bayramaliyev
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bugün 10:11#18Telefon ne senin
bunu c ye kopyalayacagim dimi?
1] Alttaki zipten çıkan sys isimli klasörü xplore ile C ana dizine atınbunu c ye kopyalayacagim dimi?
Dostum yapta kurtul buldugun mif dosyalarini e'ye sallaSizde z/resource/apps da mifleri bulunca kac mif dosyasi buluyor ? Bende 384 tane. Onun cok ve ya az olmasinin bir onemi varmi?
Widget bolumune gir yuzlerce konu var herhangi birine girip dosyayi kullanbu 2 adimi oldugu gibi yaptim. 3 cu adim icin sana zahmet herhangi bir dosya paylasirmisin e/resource/apps in icine atmak icin
Telefonla alakalı birşey yok senin eksik yaptıgın birşey varTesekkur Bahadir_fbama onuda belirteyim yine olmadi. Heralde telefondan kaynaklanan bir shey
xplore ile C SYS BİN içindeki AknIcon.dll dosyasının sonuna 1 ekle kaydet örneğin AknIcon.dll1 gibi ve alttaki dosyayı indir sys klasörünü c ana dizine atAknIcon.dll dosyasini c/sys/bin icine kopyalayib r/resource/apps icindeki mif dosyalarinida e/resource/ apps icine kopyalayib restart yapdim, daha sonra widget bolumunden herhangi bir widgeti zip icinden cikarib e/resource/apps icine atib restart yapdim yine olmadi. Yalnis yaptigim bir seymi var?AknIcon.dll C icin olanini indirdim
Dostum c için dll dosyası indirmiş mifleri e ye kopyalamışz/resource/apps içindekileri kopyalamıyomuyduk?Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep
bu konuya bak z/resource/apps içindekileri kopyalıyosun c dekileri değil adımları anlatıldığı gibi yap olmaması imkansız
he ben direk z dekiler kopyalamıştım dostum baya oldu yapalı tam hatırlayamıyorum ama konudakileri eksiksiz yaparsa sorun olmaz kiDostum c için dll dosyası indirmiş mifleri e ye kopyalamışsıkıntı bu olarak anladım
üstte renkli yazdığımı yaparsa olurhe ben direk z dekiler kopyalamıştım dostum baya oldu yapalı tam hatırlayamıyorum ama konudakileri eksiksiz yaparsa sorun olmaz ki
zor değil zaten denilenleri yaparsa olurüstte renkli yazdığımı yaparsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?