Tema Resmi Boyutu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalcarlos

jackalcarlos

Üye
    Konu Sahibi
Tema Resmi Boyutu
Arkadaşlar tema hazırlama programlarında resimlerin boyutları cok büyük çıkıyor sığmıyor. Elinde resim arşivi ya da boyut programı olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden sağolun

Ozan

Ozan

Admin
Hemen hemen her türlü grafik programında resize olayı var yani boyutunu değiştirme ama sırf bu iş için geliştirilmiş özel programlarda var aşağıda verdigim bunlardan biri.

Aynı anda çok sayıda resmin de boyutunu değişebilirsiniz.

Advanced Image Resizer

Kod:
[URL]http://rapidshare.com/files/24920325/air20.rar[/URL]

jackalcarlos

jackalcarlos

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın dostum ama link ölü galiba

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Dosyayi Yükleyen Kisi Tarafindan Silinmis. Asagidaki Programi Kullanabilirsin. Tam Sürüm ve Üstelik Bedava.
.

PI !..

jackalcarlos

jackalcarlos

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten sağol dostum

Ozan

Ozan

Admin
Benim verdigim uygulamanın linki dün calisiyordu denedim bugun silmiş ekleyen kişi neyse ben tekrar veriyorum baska bir kaynaktan istersen onuda deneyebilirsin çoklu resize işlemi için ideal.

M@xWeL

Üye
temaya resimi nasıl ekliyoruz ? bendeki temalarda resim hiç yok. telefonun neresinde bu ayarı ? ne karmaşık telefon bu ya özel mesajdan görüştüğüm arkadaş niye söylemedin bu kadar zor bir telefon olduğunu bunu ? Bilsem almazdım. 2 günde sinir hastası etti beni :sinir kart okuyucu ile hafıza kartına mp3 şarkı attım ama mp3 çaları şarkıları görmüyor. İlk attıklarımda sorun yok. ama az önce attıklarımı okumuyor çalmıyor görmüyor. dosya yöneticisinden çalabiliyorsun tek tek. Ama mp3 çaları okumuyor. Delleneceğim ya :sinir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt