a21a
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Cevap yazdıgın içi çok sagol ama tdf nerden temin edebilirim?Acaba elindekini benimle paylaşabilir misin çünkü resmi svg yapıp denedim olmadı Adobe Illustrator tdf dosyası oluşturamadı bu konuda yardımcı olursan çok makbule geçer çogu şeyi hallettim bu sorun yüzünden temamı oluşturamıyorum cavabını bekleyecem...
Selam sonunda içime sinen temalar yapmaya başladım ama başka bir sorun var acaba yaptıgımız temaların ön izlemesini nasıl yapacaz?Tema yaptım biran önce paylaşmak istiyorum ama malesef bi türlü yardım alamadım eger bu konuda yardımcı olursan sevinirim çok soru sordum farkındayım ama ne yaparsın daha acemiyiz
Haklısın oda olabilir ama benim bu sorunu aşalı çok oldu şimdilik başkalarıyla ugraşıyorumabi tele attıktan sonra screenshoot programıyla telden alabilirsn önzilemeyi
bu svg paketlerini nasıl kullanacağız tdf gibi yapabilirmiyiz? onu açıklayabilirmisn?
Evet.. Ben tema yapmak isteyen herkese ne biliyorsam öğretmeye kararlıyım.. Tema yapmayı bir kaçtane İtalyan'ın tekeline bırakmamalıyız.. İnanıyorum ki eğer öğrenilirse çook büyük yetenekler hünerlerini dökecek.. şimdilik bu kadar yetiştirebildim.. tema yapmak istiyorsanız yukarıdaki kurulumu lütfen inceleyin... sürekli bu konuyu güncelleyeceğim.. özellikle Svg hakkında bilgi toplayın.. İllustrator programını temin edin... bildiğim her soruya cevap vereceğim..
kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?