Telsiz kullanım ücretini çıkaranııın . . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
:off:Ne çok boş yere vergi veririz biz yaa

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
boşa vergi vermiyoruz ki.

MrTech

MrTech

Üye
dolu ya mı veriyoz gökcen abi :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

sonuçta bu vergi uydu kullanımından dolayı devlete gidiyor operatörlere değil.:evet:

Yapma abi operatörlerin muhakkak kazancı var burada. Bu vergi ilk çıktığı zamanlarda mesaj gelmişti "adınıza devlete ödenen telsiz kullanım ücreti sizden tahsil edilecektir" diye. Devlete gidiyor doğru ama önce operatör veriyordu sonrasında kullanıcıya sardı bunu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yakında vergiyle çalışan cep telefonu üretirler imalatçı firmalar.
Gümrükte vergi üstüne kdv ekle.
Tezgaha gelene kadar 2 3 vergi ve har(a)ç daha ekleniyor telefonun yarısı kadar vergiye boğuluyoruz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yapma abi operatörlerin muhakkak kazancı var burada. Bu vergi ilk çıktığı zamanlarda mesaj gelmişti "adınıza devlete ödenen telsiz kullanım ücreti sizden tahsil edilecektir" diye. Devlete gidiyor doğru ama önce operatör veriyordu sonrasında kullanıcıya sardı bunu

ışte bu vergiyi BTK kullanıcılardan alınması yönünde karar almıştı. Yapacak birşey yok malesef gsm kullanıyorsan bu ücreti senden tahsil edecektir. :(

gölgee_65

gölgee_65

Üye

Aynen öyle :oke:
zaten bunu operatörler hep veriyorlardı ama gelin görün ki ihaleyi bize yıktılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

ışte bu vergiyi BTK kullanıcılardan alınması yönünde karar almıştı. Yapacak birşey yok malesef gsm kullanıyorsan bu ücreti senden tahsil edecektir. :(
Özür diliyorum küfretmekten başka yapacak bişey yok sanırım :sinir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sağlık olsun :tebessüm:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

sonuçta bu vergi uydu kullanımından dolayı devlete gidiyor operatörlere değil.:evet:

cep telefonunda uydu kullanımı yok ki :) Bu telsiz kullanım ücreti oluyor. Işin komik tarafı operator firmalara lisans satarken bu parayı alıyorlar. Zira gsm telsiz frekansı kullanıyor. 900 (türkcell vodafone) 1800 (avea) mhz frekansı tahsis edilmiştir. Hadi hayırlısı ile cebimizdeki son kurusa kadar vergi vermeye devam.
öpülmeye merakli bir milletız nasılsa :)

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
küfürde edepsizlerin silahıdır.bende bilirim etmesini ama etsen bi fayda etmiyor ki...

Yoook ben hiç küfretmem sinirimi belirtmek için söyledim yanlış anlaşılmasın lütfen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Adamın biri alaycı bir tavırla, hoca şimdi ben buradan okusam okuduklarım ta ızmir de mezarda yatan anam ile babama gidermi?

Hoca demiş ki; la senin şimdi.

Hop hop hoca ne oluyo adam gibi sordum.

Ne oldu anana mı gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt