MrTech
Üye
Gerçekten haklısın
- - - Eklendi - - -
BTK ?
Bilişim Teknolojileri Kurumu
Gerçekten haklısın
- - - Eklendi - - -
BTK ?
dolu ya mı veriyoz gökcen abi![]()

sonuçta bu vergi uydu kullanımından dolayı devlete gidiyor operatörlere değil.![]()
Yakında vergiyle çalışan cep telefonu üretirler imalatçı firmalar.
İsmail Abi yaparlar ya. Nasıl soyarız diye uğraş içindeler
sonuçta bu vergi uydu kullanımından dolayı devlete gidiyor operatörlere değil.![]()
Yapma abi operatörlerin muhakkak kazancı var burada. Bu vergi ilk çıktığı zamanlarda mesaj gelmişti "adınıza devlete ödenen telsiz kullanım ücreti sizden tahsil edilecektir" diye. Devlete gidiyor doğru ama önce operatör veriyordu sonrasında kullanıcıya sardı bunu

Yapma abi operatörlerin muhakkak kazancı var burada. Bu vergi ilk çıktığı zamanlarda mesaj gelmişti "adınıza devlete ödenen telsiz kullanım ücreti sizden tahsil edilecektir" diye. Devlete gidiyor doğru ama önce operatör veriyordu sonrasında kullanıcıya sardı bunu

Özür diliyorum küfretmekten başka yapacak bişey yok sanırım
ışte bu vergiyi BTK kullanıcılardan alınması yönünde karar almıştı. Yapacak birşey yok malesef gsm kullanıyorsan bu ücreti senden tahsil edecektir.![]()

Özür diliyorum küfretmekten başka yapacak bişey yok sanırım![]()
Özür diliyorum küfretmekten başka yapacak bişey yok sanırım![]()
No swearing 
sağlık olsun![]()

Bu telsiz kullanım ücreti oluyor. Işin komik tarafı operator firmalara lisans satarken bu parayı alıyorlar. Zira gsm telsiz frekansı kullanıyor. 900 (türkcell vodafone) 1800 (avea) mhz frekansı tahsis edilmiştir. Hadi hayırlısı ile cebimizdeki son kurusa kadar vergi vermeye devam.
küfürde edepsizlerin silahıdır.bende bilirim etmesini ama etsen bi fayda etmiyor ki...
Bu sinirle pek sağlık olmaz
Yine de tebessüm etmeyi bilmek gerek diyorsun![]()