Faturasız / Faturalı Telsiz Kullanım Ücretine ZAM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KayraBey

Üye
Rahatsız olan sensin aslan yumurtası. Seni kuzey koreye alalım herkes herşey eşit...

Bu daha fragman... Film henüz başlamadı...

Not: O kadar yazmışsın ama sadece son cümleyi okudum

KayraBey

Üye
Ayrıca profil resmine baktım da... Benim için tartışma bitmiştir. Ban yemek istemiyorum...

Yolunuz açık olsun.

Son düzenleme:
Tepkiler: jotem173

jotem173

Üye
Önceden benzin falan çok ucuzdu hersey ucuzdu dolar motorin hersey zamı bastılar

Tepkiler: Aybin.Kilic
Yorumları okudum da telsiz vergisi koyulalı 5 yıl olmuş biri cıkıp ta haksız olduğu yorumunu yapabilmiş helal olsun gelişme var devamını bekliyoruz.

Nextman

Emekli Yönetici
Telsiz zammı konusu nasıl da bu safhaya gelir anlamadım vergiler artsa da bunun mücadelesi hukuki olarak verilir. Siyasi yorumlar yapmayalım.

PALA.

Üye
Yıl 2005 Telsiz vergisi 0 lira
Yıl 2015 Telsiz vergisi 1.5 lira
Yıl 2025 Telsiz vergisi 21.5 lira
Yıl 2035 Telsiz vergisi 321.5 lira

Her 10 yılın 3. basamağındaki sayı önceki yıla eklerek, verginacci sayı dizisi belirlenmiştir.

Son düzenleme:

PALA.

Üye
2035 te dolar 1 tl olabileceği ihtimali varken
Telsiz vergisinin de 1 ve 1.50 tl olabilir
Çok uçuk bir fiyat yazmışsınız
Ha bu arada
Monarşik sistemede geçilebilir
Matematiksel bir hesaplama bu, senin dediğine göre ise 2040 da liradan 3 sıfır daha atılması durumunda 1 lira olabilir.

PALA.

Üye
0 atılmadan da olur
Her şey olur
Bu ülkede
Üretmin hakkını vermedikçe imkansız. 1 dolar 1 lira olmasıyla vergi konusunun da hiç alakası yok. Eğer bu şartlar altında bir ihtimal varsa ABD ekonomisinin batması durumunda ancak TL değer kazanır ama bize faydası olmaz, ithalat artar daha çok zayıflar ekonomi. Her zaman üreten kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...