Haber Telpadan Kitkat Göndermesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Beyler gereksiz tartışma yapmayalim.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Öyle Yada Böyle Gelecek Güncelleme Problem Yok

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
PriZm

PriZm

Üye
Nasıl bir kaynak istiyorsun anlamıyorum telefona nexus oldugu halde güncelleme gelmedi diyorum, adam hala kaynak diyo, mobil cepnetle bide sana kaynagın linkinimi arayacagım. Xda da portlayan birisi çıkar çıkmaz beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren kısmı donanım eksikliginden güncelle gelmemesi yoksa yemişim nexusunu. Yok illa kitkat düşük donanımlı eski tellere gelir (stock romdan bahsediyorum ) diyorsan sana iyi rüyalar
Sen gerçekten donanım eksikliğindenmi gelmediğini sanıyorsun yoksa?

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
caglar b

caglar b

Üye
Saçmalığın dibine vurmuş durumdasın bişey anlamayan onun bunun lafıyla gelmiş benle tartıştığını sanıyorsun kaynak göster diyorum saçmalıyorsun neyse sen öyle devam et uydurma varyasyonlarla gelip benle tartışma.
Yav he he, sen haklısın he

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Eee o zaman neyin kafasını yaşıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve caglar b
fk555897

fk555897

Üye
Geçende Discovery'e 4.4 gelecek diye bir haber görmüştüm.

• Beğen

egenuri

Üye
Nexus 5 de çıkacağı iddia edildi belki çılar

• Beğen
gıwıliler

gıwıliler

Üye
Kitkat launcher yükledim geçen bi bakayım dedim nasılmiş . Iğrenç bu kadr sade sıkıcı ve basit bi arayüz olamaz ağa ya nexus 5 almış olsam direk başka bi launcher cakardım :D

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
Kitkat launcher yükledim geçen bi bakayım dedim nasılmiş . Iğrenç bu kadr sade sıkıcı ve basit bi arayüz olamaz ağa ya nexus 5 almış olsam direk başka bi launcher cakardım :D

bana alışılmışın dışında geldi. hoş duruyo aslında ama tabi uzun süreli kullanımda nolur bilinmez. :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve gıwıliler
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar tartışma cıkmasın lutfen

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Peocawe
volkan52k

volkan52k

Üye