Haber Telpadan Kitkat Göndermesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Telpadan Kitkat Göndermesi!

Arkadaşlar Telpa resmi twitter sayfasında böyle bir tweet atmış ardından yoğun ilgidendir büyük ihtimal ki tweet kaldırılmış. Bu bence bir işaret Discovery kullanıcıları için :)

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67, roguetroper ve gıwıliler

0MG90

0MG90

Üye
Çocuğu falan atmıştır o tweeti :D

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz, hasanabi ve Buğra
gıwıliler

gıwıliler

Üye
Son dakika telpa açıklama yaptı

'Pardon kuzenim yazmış '

:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: ensarrodi, egenuri, wwwhmz ve 3 diğerleri
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bence çok ümitlenmeyelim :dry:

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Invoke

Invoke

Üye
Bence de ümitlenmeyin, ama custom rom çıkar =P

• Beğen
Tepkiler: hasanabi ve Buğra
Peocawe

Peocawe

Üye
İnanıyorum ben. Alacak alacak :p

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Çıkmaması için bir sebep yok neden gelmesin ki?

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve Özkan Ç.
gıwıliler

gıwıliler

Üye
Ben daha iyileştirme güncellemesini yapamadım 's

• Beğen

burak1533

Üye
ilk çıktığında telefon bu telefon güncelleme almaz diyenler yine ortada bakıyorum telpa umarım paylarını verir :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
ilk çıktığında telefon bu telefon güncelleme almaz diyenler yine ortada bakıyorum telpa umarım paylarını verir :)

Güncelleme almaz. Alsa da ne kadar alacak Allah aşkına? Yeni cihaz 2 güncellemesi de olsun... Sonra kesilecek her android gibi... Custom romunuz olacak sıkıntı yok. Ha güncelleme versinler, alanlar memnun olsun, bizi rahatsız etmez bu.

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
Güncelleme almaz. Alsa da ne kadar alacak Allah aşkına? Yeni cihaz 2 güncellemesi de olsun... Sonra kesilecek her android gibi... Custom romunuz olacak sıkıntı yok. Ha güncelleme versinler, alanlar memnun olsun, bizi rahatsız etmez bu.

"Güncelleme almaz" derken? sadece 4.2 de 3 güncelleme geldi. Ayrıca GM yetkilisi 4.3 gelmeden direk 4.4 geleceğini, bunun üzerinde çalıştıklarını belirtmiş. Galaxy S3 Samsungun geçen yıl amiral gemisi idi. Hala 4.1.2 de ama? Neden onu görmüyor kimse? Çünkü Samsung markalı, çünkü 2000TL ye çıktı.

not: S3 düşmanı değilim kesinlikle, hastası olduğum bir cihaz kendisi.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67, Invoke ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Guncelleme almaz diye cok emin konusuyorsunuz merak etmeyin alacak ama :)
Daha once guncelleme cikmadan once bizim forumda ilk ben duyurmustum yine zaman gelince duyuracagim :spr

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
"Güncelleme almaz" derken? sadece 4.2 de 3 güncelleme geldi. Ayrıca GM yetkilisi 4.3 gelmeden direk 4.4 geleceğini, bunun üzerinde çalıştıklarını belirtmiş. Galaxy S3 Samsungun geçen yıl amiral gemisi idi. Hala 4.1.2 de ama? Neden onu görmüyor kimse? Çünkü Samsung markalı, çünkü 2000TL ye çıktı.

not: S3 düşmanı değilim kesinlikle, hastası olduğum bir cihaz kendisi.

Güncelleme almaz derkeni açıklayamadım mı üstteki yorumda? Devam ediyorum... 1-2 güncellemesi de olsun diyorum... Bir yerde kesilecek diyorum... 4.4 gelse de seneye gelir, sonra kesilir... Yani illaki kesilecek. S3'ün farkındayım. Samsungun işleri hep öyle olur zaten... 4.3den sonra o da kesilir... 4.3 de epey gecikti zaten =P

not: s3 düşmanı değilim, neden telefona düşman olayım, ama hasta olmayı bırak iğrendiğim bir cihaz kendisi. =P
Guncelleme almaz diye cok emin konusuyorsunuz merak etmeyin alacak ama :)
Daha once guncelleme cikmadan once bizim forumda ilk ben duyurmustum yine zaman gelince duyuracagim :spr

Almaz derken nasıl kesin konuşabilirim? Sonuçta o firmanın bu işle ilgilenen bölümünde çalışan bir eleman değilim =P
Hani, bence almaz... Diğerlerine bakarak söylüyorum... Bir kaç yıllık gözlem bunu gösteriyor =P

Alsın aga, inşallah alır, siz de mutlu olursunuz. :)

İstihbarat mı alıyorsunuz? =P :D

• Beğen
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
@-qarapapaq- hangi cihaz her güncellemeyi alıyor ki google'n kendi cihazı dışında ?? :D

• Beğen
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Ben de onu diyorum :D Yine de her firma aynı derecede önem vermiyor...
buda alırsa kitkat alır aslında oda birşey sonrasına yeni amiral sürer gm de diğerleri gibi birini sürer diğerinin bağlantısını keser :D

• Beğen
pinokyotr

pinokyotr

Üye
Güncellemeyi alır

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
Ben de onu diyorum :D Yine de her firma aynı derecede önem vermiyor...

Güncelleme almaz dedin. Ayrıca kurduğun cümle sadece gmd ye hitap ediyormuş gibi. Galaxy s4 de belki 4.4 den sonra ilerlemeyecek? Ayrıca gmd nin 4.4ü seneye alacağını da nereden çıkardın? alacak olursa 2014 e girmeden alır bence.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Özkan Ç.

Üst Alt