"Güncelleme almaz" derken? sadece 4.2 de 3 güncelleme geldi. Ayrıca GM yetkilisi 4.3 gelmeden direk 4.4 geleceğini, bunun üzerinde çalıştıklarını belirtmiş. Galaxy S3 Samsungun geçen yıl amiral gemisi idi. Hala 4.1.2 de ama? Neden onu görmüyor kimse? Çünkü Samsung markalı, çünkü 2000TL ye çıktı.
not: S3 düşmanı değilim kesinlikle, hastası olduğum bir cihaz kendisi.
Güncelleme almaz derkeni açıklayamadım mı üstteki yorumda? Devam ediyorum... 1-2 güncellemesi de olsun diyorum... Bir yerde kesilecek diyorum... 4.4 gelse de seneye gelir, sonra kesilir... Yani illaki kesilecek. S3'ün farkındayım. Samsungun işleri hep öyle olur zaten... 4.3den sonra o da kesilir... 4.3 de epey gecikti zaten =P
not: s3 düşmanı değilim, neden telefona düşman olayım, ama hasta olmayı bırak iğrendiğim bir cihaz kendisi. =P
Guncelleme almaz diye cok emin konusuyorsunuz merak etmeyin alacak ama

Daha once guncelleme cikmadan once bizim forumda ilk ben duyurmustum yine zaman gelince duyuracagim
Almaz derken nasıl kesin konuşabilirim? Sonuçta o firmanın bu işle ilgilenen bölümünde çalışan bir eleman değilim =P
Hani, bence almaz... Diğerlerine bakarak söylüyorum... Bir kaç yıllık gözlem bunu gösteriyor =P
Alsın aga, inşallah alır, siz de mutlu olursunuz.
Daha once guncelleme cikmadan once bizim forumda ilk ben duyurmustum yine zaman gelince duyuracagim
İstihbarat mı alıyorsunuz? =P