teli hackleyemeyenler bi de bunu deneyin Drakkarios(hack) v2.01(3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coco841

Üye
n95 in bütün versiyonlarına gecerlimi yada versiyon kaça kadar bu v35 heckliyomu ??

arkadaşım ben hellocarbide yi malesef çalıştıramıyorum. seçenek daha sonra menı 1 tuşluyorum ve program kendiliğinden çıkıyoçalışmıyor malesef. yani sizin resimde gösterdiğiniz işlemlere devam ewdemiyorum yardımcı olabileceğiniz eksik yanlış yaptığım yerler varmı??

--------------- Ekleme ---------------

valla dener bakarsınız bilmiyorum...
malesef benim tel v35 ve çalıştıramadım bir türlü

BU DEDİKLERNİ YAPTIM TEL DAHA HİÇ BİR DOSYAYI YÜKLEMEDİ DOSYA BOZUK UYARISI VERDİ SONRA BİN KLSRNDEN DOSYALARI KALDRDIM DA DÜZELTTİM TELİ arkadşlar yapmayın sistemi bozuyor daha hiç bir pro yükleyemezsniz bnden söylemesi !

Tuba

Üye
    Konu Sahibi

bu program ile 3 tane normal n73 başarı ile hacklendi 3 ününde yazılımları farklıydı sorunsuz bi şekilde tüm prolar yükleniyor istemeyenler yüklemesin ayrıca...

kimseye zorla program yüklettirmiyoruz ki

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

sessiz12

Üye
tek kelimeyle harika. n95 8gb kullanıyorum ve sorunsuz hackk. Küçük bi not da ben ekliyim: programı yüklemeden önce yukarda yazan programlardan herhangi biri telefonda yüklü ise silmek gerekiyor. Teşekkürler...

Tepkiler: Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
tek kelimeyle harika. n95 8gb kullanıyorum ve sorunsuz hackk. Küçük bi not da ben ekliyim: programı yüklemeden önce yukarda yazan programlardan herhangi biri telefonda yüklü ise silmek gerekiyor. Teşekkürler...

Rica ederim
bilgi için ben teşekkür ederim...

çok teşekkürler işime yaradı dierleri olmuodu

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

butun dosyalarda bozuk hatası almaya başladım nerede yanlış yapmış olabilirim ?

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
butun dosyalarda bozuk hatası almaya başladım nerede yanlış yapmış olabilirim ?
ne yaptığınızı bilmediğim için bişey diyemiycem bence uygulamayı kaldırın sonra yine aynı hatayı verirse formatlarsınız sorun kalmaz dilerseniz tekrar hacklemeyi deneyin isterseniz başka program ile denersiniz...

kardeş benim telefonum nokia 6110 navigator ama ben c:/sys/bn klasörünü hicbir şekilde göremiyorum. nasss göreceğiz.

haksun

Üye
bunu da yüklerken sertifika hatası verdi şimdi nasıl olacak

kardeş n73 v4 de sorunsuz çalıştı teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...