TELESERVİCE Saçmalığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
TELESERVİCE Saçmalığı
arkadaşlar şimdi benim telefonum güncelleme yaparken kapandı sonrada açmak isteyince nokia yazısı geliyor kutucuklar doluyor sonra tekrar nokia yazısı geliyor. bende garantiye verdim bulunduğum yerde kvk yok bende aldığım bayiye gittim onlarda teleservice e yolladılar. adamlar 150 lira diyor ya nokianın dediğine göre güncellemelerde yaşanan sorunlar garanti kapsamında olması gerekiyor. Zaten forumdada bayağı kişi teleservice den şikayetçi sizce ne yapmalıyım

engin523

engin523

Üye
arkadaşlar şimdi benim telefonum güncelleme yaparken kapandı sonrada açmak isteyince nokia yazısı geliyor kutucuklar doluyor sonra tekrar nokia yazısı geliyor. bende garantiye verdim bulunduğum yerde kvk yok bende aldığım bayiye gittim onlarda teleservice e yolladılar. adamlar 150 lira diyor ya nokianın dediğine göre güncellemelerde yaşanan sorunlar garanti kapsamında olması gerekiyor. Zaten forumdada bayağı kişi teleservice den şikayetçi sizce ne yapmalıyım
Ben istanbulda 7 kere yolladım kendi hatam olmasına rağmen hiç sorun çıkarmadılar sende nasıl çıkardılar anlamadım netten baktığında nereye gittiği yazıyordu?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim kvk ya ver teleservice in tek derdi para

engin523

engin523

Üye
Para olsa kendi kırdığım ekranı 3 kere değiştirmezlerdi diye düşünüyorum :) tabi gerçeği bilemem bende bıraktıkları izlenim çok iyi :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hangi telefonun ekranını yaptılar?

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye

Para olsa kendi kırdığım ekranı 3 kere değiştirmezlerdi diye düşünüyorum :) tabi gerçeği bilemem bende bıraktıkları izlenim çok iyi :)

Google'da teleservice mağdurları diye aratın eminim mağdur sayısının fazlalığı sizdeki izlenimide değiştirecektir.

engin523

engin523

Üye
hangi telefonun ekranını yaptılar?
5800 3 kere ekranını kırdım 3 kere kilit tuşunu kırdım ve hepsi kendi hatam bi kerede flash atarken gitti tel daha yeni olduğum için servise verdim bende :)

---------- Eklendi @ 23:29:41 ---------- Yazıldı @ 23:28:11 ----------

Google'da teleservice mağdurları diye aratın eminim mağdur sayısının fazlalığı sizdeki izlenimide değiştirecektir.
Bendeki izlenimini değiştirmez çünkü telefonun fiyatını geçti taktığı parçalar nerdeyse şuan telefon sıfır gibi ben gördüğüne inananlardanım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nerdekine verdin?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben geçen Fatih te vericektim almadı nokia artık bayilerden yetki çekti dedi direk nasıl yollarım maltepeye gitmek zor iş. Benim de ekran kırık bakalım ne dicekler merak ettim.

engin523

engin523

Üye
ben geçen Fatih te vericektim almadı nokia artık bayilerden yetki çekti dedi direk nasıl yollarım maltepeye gitmek zor iş. Benim de ekran kırık bakalım ne dicekler merak ettim.
Direk nasıl yollarsın bilmiyorumda turkcell ler felan alıyo benim bildiğim ama hepsi teleservice e mi yolluyodur bilemem ben avcılarda turkcelle veriyorum onlar hallediyo geldiklerindede mesaj atıyolarmış ama ben netten takip ettiğim için geldiğinde hemen alıyodum :)

---------- Eklendi @ 23:43:45 ---------- Yazıldı @ 23:42:49 ----------

yada ben bi servis kağıtlarına bakayım adresi varsa yazarım sana ama kargo felan sakat olabilir :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende de 5800 vardı veriyordum ordan gidiyordu ama artık almıyor.. Ben de netten saat saat takip edip alıyodum hemen

engin523

engin523

Üye
kağıtta telefonu adresi mail adresi felan var yazayım istersen

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kargoya güvenemem belki götürüp elden veririm. 5800 ekranı ucuz ama 701 ekranına napıcaklar merak ettim.

---------- Eklendi @ 23:46:36 ---------- Yazıldı @ 23:46:03 ----------

özelden atar mısın kardeşim?

engin523

engin523

Üye
kargoya güvenemem belki götürüp elden veririm. 5800 ekranı ucuz ama 701 ekranına napıcaklar merak ettim.

---------- Eklendi @ 23:46:36 ---------- Yazıldı @ 23:46:03 ----------

özelden atar mısın kardeşim?
Tamam yolluyorum

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi

ben istanbulda 7 kere yolladım kendi hatam olmasına rağmen hiç sorun çıkarmadılar sende nasıl çıkardılar anlamadım netten baktığında nereye gittiği yazıyordu?

samsuna

---------- Eklendi @ 11:56:27 ---------- Yazıldı @ 11:55:51 ----------

ya bizim orda kvk yok bende vodafone bayisine verdim onlarda teleservice yollamış ben nasıl kvk ya yollarım onu şikayet ettim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt