Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

onur.mert

onur.mert

Üye
Tamam senin telefon gelmiş işte hatta her şeyi hazırlanmış. Imie numarası yazıyordur sayfada yen cihazın ne olduğunu da oradan kontrol edebilirsiniz.
evet telefon gelmiş de son kontrolleri yapılıyor diyorlar 1 haftadır. Şimdi tekrar aradım da en geç perşembe veya cuma servisten çıkar diyorlar. :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Teleservice aşırı yavaş çalışıyor ya baksana her şey yapılmış hala bir hafta bekletiyor. Cihaz olarak ne verdin ne geliyor şimdi.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
onur.mert

onur.mert

Üye
Ve beklenen an geldi :)
Lumia 535 cihazımı dokunmatik sorunu nedeniyle yollamıştım. L540 ile değişimi yapıldı. Ankara şubesinden yollamıştım. Cihaz hazırmış. Şimdi gitsem yetişemem sanırım kapanabilir. Yarın gidip alacağım. Haydi hayırlısı

Kayıt alındı TELESERVICE 29.06.2016 14:50
Üst seviyeye transfer edilmiştir TELESERVICE 01.07.2016 13:43
Cihaz tamire alındı TELESERVICE 11.07.2016 15:00
Değişim cihazı bekliyor TELESERVICE 11.07.2016 16:01
Cihaz tamire alındı TELESERVICE 09.08.2016 15:52
Kapatıldı TELESERVICE 18.08.2016 11:08
Nokia caretool yüklemesi yapıldı SYSTEM 20.08.2016 21:03
Kapatıldı TELESERVICE 24.08.2016 11:19
Cihaz önbüroda hazır TELESERVICE 24.08.2016 15:19

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
[emoji322] Hayırlı olsun [emoji322]

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

yasirtaha

yasirtaha

Üye
sorun çıkaracak bir telefonum bile yok :(

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Evet arkadaşlar bugün 17. iş günü (tabiki teleservice göre olanı hesapladım) bitti.Hala bizim cihazda bi gelişme olmadı.
Cumartesileri de sayarsak 20 iş günü oldu.Yarın microsoftu bi arayalım mı ne dersiniz yoksa pazartesi gününe kadar bekleyeyim mi?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Evet arkadaşlar bugün 17. iş günü (tabiki teleservice göre olanı hesapladım) bitti.Hala bizim cihazda bi gelişme olmadı.
Cumartesileri de sayarsak 20 iş günü oldu.Yarın microsoftu bi arayalım mı ne dersiniz yoksa pazartesi gününe kadar bekleyeyim mi?
Yarın bir ara, hangi güne kadar bekleyeceğim falan diye sor. Onlar kesin bir tarih verirler zaten sonra senin hesap ettiğin gibi olmaz falan üzülürsün:D Ancak MS bu 20 iş günü +10 (sanırım iş) günü daha beklemeni isteyecek.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün ikisinide aradım microsoft şuanda müdahale edemeyeceğini bildirdi.On gün daha geçmesini bekle dedi.
Teleservice de yedek parçanın üretici firma tarafından gönderildiğini söyledi.Bende peki 20 iş günü içinde yapılmazsa ne yapmam gerekiyor dedim.O hakkınız sizde gizli biz size yönlendirme yapamıyoruz diyorlar.

agahdgr

agahdgr

Üye
Çıka çıka 640 xl çıkmış

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün microsoftu aradım değişimi kabul ettiler ancak cihazı satın aldıım faturanın fotoğrafını istiyorlar.
Onuda cihazla gönderdim fotokopi filanda çekmedim teleservice oyalayıp duruyor nasıl edeceğim bilmiyorum bilgisi olan var mı?

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bugün microsoftu aradım değişimi kabul ettiler ancak cihazı satın aldıım faturanın fotoğrafını istiyorlar.
Onuda cihazla gönderdim fotokopi filanda çekmedim teleservice oyalayıp duruyor nasıl edeceğim bilmiyorum bilgisi olan var mı?
Cihazı aldığın yerden iste, ben o şekilde çözdüm sorunu

yasirtaha

yasirtaha

Üye
XAXT

XAXT

Üye
cihaz değişim bekliyor diyordu şimdi tekrar tamire alınmış neden acaba

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Şimdi iş boran danışmanlıkta evrakları kargoya verdim bundan sonra ne kadar sürecek bilmiyorum

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yasirtaha
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Şimdi iş boran danışmanlıkta evrakları kargoya verdim bundan sonra ne kadar sürecek bilmiyorum
Senin gonderdiklerin 2 güne onlara ulaşıyor ama burada yine teleservice in keyfinin gelip cihazı onlara göndermesini bekliyorsun Buda 7-8 gün filan alır.

• Beğen
Tepkiler: yasirtaha

Üst Alt