yasirtaha
Üye
sizin cihazdaki sıkıntı neydi2016 başında değişim aldım 30 iş günü + 10 günde öyle böyle zaman gitti.
sizin cihazdaki sıkıntı neydi2016 başında değişim aldım 30 iş günü + 10 günde öyle böyle zaman gitti.
925 klasik ekran da izler kalıyordu, amoled yanması yani. Şuan yine 925 kullanıyorum yine aynı sorun var.sizin cihazdaki sıkıntı neydi
Siteden kontrol edince ne diyor?Evet bizimde teleservice sorunlarımızın startı verildi Allah yardımcımız olsun
Cuma günü sesli yanıt sisteminden sorguladığım cihaz işlem sırasında diyordu
Şimdi sorguladığımda ise cihazınızın servisimize kaydı bulunmamaktadır diyor
bu servis numarası sistemimize kayıtlı değil diyorSiteden kontrol edince ne diyor?
Yapılmamış olabilir yoğunluğa bağlı olarak zaten doğru düzgün çalıştıkları yok o yüzden çokta şaşırmamak lazım.bu servis numarası sistemimize kayıtlı değil diyor
bugün müşteri hizmetlerini aradım kargo takip numarasını istedi
söyledim tamam cihazınız bize ulaşmış kayıt altına alınca size mesajla haber vereceğiz dedi.
ama işin garibi dört günde bir cihazın sisteme girişi yapılmazmı
Arayınca ne diyorlarBenim cihaz 50 günden fazla ellerinde kaldı hiç siteden kontrol edemedim durumunu hep kayıtlı değil diyordu. Sen yine iyisin
İş emri numarasıyla değil de imei ile işlem yapıyordumArayınca ne diyorlar
benimki yedek parça bekliyor diye yazıyor inşallah parça değil cihaz değişimi olurArkadaşlar cihaz bi ust seviyeye geçince iş emri değişiyo. Öyle saçma bi uygulamaları var. Arayıp öğrenin. Ayrıca sayfaya ulaştığınız zaman iletişim bilgilerine tıkladığınızda cep numaranızı mail adresinizi değiştirebiliyosunuz kayıt edilmemişse. Böylece her adımdan haberiniz oluyo.
Bu arada değişimden cihazı gelen var mı? Benimki hala bekliyo üç hafta oldu. Ellerinde cihaz var mı acaba? Ne gonderiyolar. Arayıp sormak fikri bile yoruyo beni.
Verdiğin cihaz neydi hocam?Arkadaşlar cihaz bi ust seviyeye geçince iş emri değişiyo. Öyle saçma bi uygulamaları var. Arayıp öğrenin. Ayrıca sayfaya ulaştığınız zaman iletişim bilgilerine tıkladığınızda cep numaranızı mail adresinizi değiştirebiliyosunuz kayıt edilmemişse. Böylece her adımdan haberiniz oluyo.
Bu arada değişimden cihazı gelen var mı? Benimki hala bekliyo üç hafta oldu. Ellerinde cihaz var mı acaba? Ne gonderiyolar. Arayıp sormak fikri bile yoruyo beni.
Lumia 830. Ama cihazın modeline faturasına gore gondermiyolar. Ellerinde ne varsa butun cihaz değişimlerine aynı modeli gonderiyolar. Mesela benim 830 önceki değişimde 930 a karşılık gelen telefondu. Hem fiyat hemde özellik olarak 930 un dik yarısı. O dönemdeki tüm değişimlere alt modellerede ust modellerede 830 gonderdiler. Ben İki ay kullanamadan bozuldu.V
Verdiğin cihaz neydi hocam?
Yedek parça bekliyor diyorsa cihaz değişimi değildir. Cihaz değişimi bekliyor yazardı arkaddaşım. Ama uzulme ben değiştirdikleri cihazların sağlam cihazlar olduklarına inanmıyorum. Çoğu kısa surede bozuluyor. Var bş iş.benimki yedek parça bekliyor diye yazıyor inşallah parça değil cihaz değişimi olur
yedek parça bulurlarsa ne ala yoksa dediğin cihazlardan biri gelecek bizede zaten iyice soğudum sistemdenLumia 830. Ama cihazın modeline faturasına gore gondermiyolar. Ellerinde ne varsa butun cihaz değişimlerine aynı modeli gonderiyolar. Mesela benim 830 önceki değişimde 930 a karşılık gelen telefondu. Hem fiyat hemde özellik olarak 930 un dik yarısı. O dönemdeki tüm değişimlere alt modellerede ust modellerede 830 gonderdiler. Ben İki ay kullanamadan bozuldu.
Yedek parça bekliyor diyorsa cihaz değişimi değildir. Cihaz değişimi bekliyor yazardı arkaddaşım. Ama uzulme ben değiştirdikleri cihazların sağlam cihazlar olduklarına inanmıyorum. Çoğu kısa surede bozuluyor. Var bş iş.
sisteme giriş yapılınca başlar.arkadaşlar bu 20 iş günü cihaz ellerine geçtikten sonra mı yoksa kayıt ettikten sonra mı başlıyor
Dün aradığımda son kontrolleri yapılıyor dendi. Ne zaman kargolanır?salı günü elindeKayıt alındı TELESERVICE 29.06.2016 14:50
Üst seviyeye transfer edilmiştir TELESERVICE 01.07.2016 13:43
Cihaz tamire alındı TELESERVICE 11.07.2016 15:00
Değişim cihazı bekliyor TELESERVICE 11.07.2016 16:01
Cihaz tamire alındı TELESERVICE 09.08.2016 15:52
Kapatıldı TELESERVICE 18.08.2016 11:08
Hala bekliyorumDün aradığımda son kontrolleri yapılıyor dendi. Ne zaman kargolanır?
Neden salı dedinizsalı günü elinde
40 günü geçti insan bir süre sonra özlem duymaya başlıyor.