Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Evet bizimde teleservice sorunlarımızın startı verildi Allah yardımcımız olsun
Cuma günü sesli yanıt sisteminden sorguladığım cihaz işlem sırasında diyordu
Şimdi sorguladığımda ise cihazınızın servisimize kaydı bulunmamaktadır diyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Evet bizimde teleservice sorunlarımızın startı verildi Allah yardımcımız olsun
Cuma günü sesli yanıt sisteminden sorguladığım cihaz işlem sırasında diyordu
Şimdi sorguladığımda ise cihazınızın servisimize kaydı bulunmamaktadır diyor
Siteden kontrol edince ne diyor?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Siteden kontrol edince ne diyor?
bu servis numarası sistemimize kayıtlı değil diyor
bugün müşteri hizmetlerini aradım kargo takip numarasını istedi
söyledim tamam cihazınız bize ulaşmış kayıt altına alınca size mesajla haber vereceğiz dedi.
ama işin garibi dört günde bir cihazın sisteme girişi yapılmazmı

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
bu servis numarası sistemimize kayıtlı değil diyor
bugün müşteri hizmetlerini aradım kargo takip numarasını istedi
söyledim tamam cihazınız bize ulaşmış kayıt altına alınca size mesajla haber vereceğiz dedi.
ama işin garibi dört günde bir cihazın sisteme girişi yapılmazmı
Yapılmamış olabilir yoğunluğa bağlı olarak zaten doğru düzgün çalıştıkları yok o yüzden çokta şaşırmamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve yasirtaha
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bugün direk müşteri temsilcisini arayıp sordum cihazın işleme alındığı ve yedek parça kararı çıktığını bildirdi.
bende merak edip siteden bi kontrol edeyim dedim ama nafile yine sisteme giriş yapılmamış.
sesli yanıt sistemindede cihazınızın kaydı yok diyor tam amatör bunlar
bugün cihazla ilgili bilgilere ulaştım ama sanırım değişim çıkmayacak tamir gözüküyor

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Benim cihaz 50 günden fazla ellerinde kaldı hiç siteden kontrol edemedim durumunu hep kayıtlı değil diyordu. Sen yine iyisin

• Beğen
Tepkiler: yasirtaha
agahdgr

agahdgr

Üye
Arkadaşlar cihaz bi ust seviyeye geçince iş emri değişiyo. Öyle saçma bi uygulamaları var. Arayıp öğrenin. Ayrıca sayfaya ulaştığınız zaman iletişim bilgilerine tıkladığınızda cep numaranızı mail adresinizi değiştirebiliyosunuz kayıt edilmemişse. Böylece her adımdan haberiniz oluyo.
Bu arada değişimden cihazı gelen var mı? Benimki hala bekliyo üç hafta oldu. Ellerinde cihaz var mı acaba? Ne gonderiyolar. Arayıp sormak fikri bile yoruyo beni.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar cihaz bi ust seviyeye geçince iş emri değişiyo. Öyle saçma bi uygulamaları var. Arayıp öğrenin. Ayrıca sayfaya ulaştığınız zaman iletişim bilgilerine tıkladığınızda cep numaranızı mail adresinizi değiştirebiliyosunuz kayıt edilmemişse. Böylece her adımdan haberiniz oluyo.
Bu arada değişimden cihazı gelen var mı? Benimki hala bekliyo üç hafta oldu. Ellerinde cihaz var mı acaba? Ne gonderiyolar. Arayıp sormak fikri bile yoruyo beni.
benimki yedek parça bekliyor diye yazıyor inşallah parça değil cihaz değişimi olur

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
V
Verdiğin cihaz neydi hocam?

agahdgr

agahdgr

Üye
V
Verdiğin cihaz neydi hocam?
Lumia 830. Ama cihazın modeline faturasına gore gondermiyolar. Ellerinde ne varsa butun cihaz değişimlerine aynı modeli gonderiyolar. Mesela benim 830 önceki değişimde 930 a karşılık gelen telefondu. Hem fiyat hemde özellik olarak 930 un dik yarısı. O dönemdeki tüm değişimlere alt modellerede ust modellerede 830 gonderdiler. Ben İki ay kullanamadan bozuldu.
benimki yedek parça bekliyor diye yazıyor inşallah parça değil cihaz değişimi olur
Yedek parça bekliyor diyorsa cihaz değişimi değildir. Cihaz değişimi bekliyor yazardı arkaddaşım. Ama uzulme ben değiştirdikleri cihazların sağlam cihazlar olduklarına inanmıyorum. Çoğu kısa surede bozuluyor. Var bş iş.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Lumia 830. Ama cihazın modeline faturasına gore gondermiyolar. Ellerinde ne varsa butun cihaz değişimlerine aynı modeli gonderiyolar. Mesela benim 830 önceki değişimde 930 a karşılık gelen telefondu. Hem fiyat hemde özellik olarak 930 un dik yarısı. O dönemdeki tüm değişimlere alt modellerede ust modellerede 830 gonderdiler. Ben İki ay kullanamadan bozuldu.

Yedek parça bekliyor diyorsa cihaz değişimi değildir. Cihaz değişimi bekliyor yazardı arkaddaşım. Ama uzulme ben değiştirdikleri cihazların sağlam cihazlar olduklarına inanmıyorum. Çoğu kısa surede bozuluyor. Var bş iş.
yedek parça bulurlarsa ne ala yoksa dediğin cihazlardan biri gelecek bizede zaten iyice soğudum sistemden
yeni ciaz gelirse gelir gelmezse benim yeni cihazım bu sistemden olmayacak

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar bu 20 iş günü cihaz ellerine geçtikten sonra mı yoksa kayıt ettikten sonra mı başlıyor

onur.mert

onur.mert

Üye
Kayıt alındı TELESERVICE 29.06.2016 14:50
Üst seviyeye transfer edilmiştir TELESERVICE 01.07.2016 13:43
Cihaz tamire alındı TELESERVICE 11.07.2016 15:00
Değişim cihazı bekliyor TELESERVICE 11.07.2016 16:01
Cihaz tamire alındı TELESERVICE 09.08.2016 15:52
Kapatıldı TELESERVICE 18.08.2016 11:08

Hala bekliyorum :) Dün aradığımda son kontrolleri yapılıyor dendi. Ne zaman kargolanır?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Kayıt alındı TELESERVICE 29.06.2016 14:50
Üst seviyeye transfer edilmiştir TELESERVICE 01.07.2016 13:43
Cihaz tamire alındı TELESERVICE 11.07.2016 15:00
Değişim cihazı bekliyor TELESERVICE 11.07.2016 16:01
Cihaz tamire alındı TELESERVICE 09.08.2016 15:52
Kapatıldı TELESERVICE 18.08.2016 11:08

Hala bekliyorum :) Dün aradığımda son kontrolleri yapılıyor dendi. Ne zaman kargolanır?
salı günü elinde

Üst Alt