gözün aydınBenim 1780 TL'lik 1520 için çok uzun bekleyişten sonra ücret iadesi kararı çıktı. Boran Danışmalığa belgeleri gönderdim inşallah takip eden hafta içinde para hesaba yatmış olur.
Hayırlı olsunBenim 1780 TL'lik 1520 için çok uzun bekleyişten sonra ücret iadesi kararı çıktı. Boran Danışmalığa belgeleri gönderdim inşallah takip eden hafta içinde para hesaba yatmış olur.
SağolasınHayırlı olsun
Sent from mTalk using lumia950
Yedek telefonun varsa ver bence şansına değişim falan çıkar yeni bir cihazla değişirsin hem.beyler selamün aleyküm benim lumia 925 var dondu soft reset attım ancak devamlı Nokia yazısı açık kalıyor hard reset atmadım garantinin dolmasına 2 gün var. hard reset denemeden teleservice elden teslim mi etsem yoksa hard reseti denesem mi ?
İzmirdeysen direkt git ver faturanla beraberelden teslim edeyim demi kargoyla garanti süresi kaçabilir izmirde ki teleservice teslim etmeyi düşünüyorum garanti süresinde sıkıntı çıkarsa ne yapacaz birde internetten teleservice kayıt yaptırayım mı form falan dolduruluyor .
hayırlı olsun benim cihazda bugün teleservise ulaştı tahmini ne kadar sürede bana dönü yapılır.Selamünaleyküm arkadaşlar,
Yaklaşık iki aylık bir sürecin ardından bugün işlem sonuca ulaştı ve ücret iadesi tarafıma ulaştı. Darısı diğer tüm bekleyenlerin başına.
Cihazla alakalı karar çok kısa sürede veriliyor ancak sonrası çok sıkıntı Allah yardımcınız olsun.hayırlı olsun benim cihazda bugün teleservise ulaştı tahmini ne kadar sürede bana dönü yapılır.
birde eğer değişim çıkarsa 830 veya 640 xl önerirlerse hangisini önerirsiniz
sıkıntıdan kasıt ne mesela kaç günde geliyor değişim cihazlarıCihazla alakalı karar çok kısa sürede veriliyor ancak sonrası çok sıkıntı Allah yardımcınız olsun.
Min süre 20 iş günü sonra 10 iş günü de MS istiycek 30 İŞ günü.sıkıntıdan kasıt ne mesela kaç günde geliyor değişim cihazları
7 Haziran'da cihazı teslim ettim yaklaşık 45-50 gün değişim cihazı bekledim. Microsoft'u aradım orada ki hanfendi yardımcı olmasa daha beklerdim. Daha dün itibariyle fatura bedeli hesabıma yattı.sıkıntıdan kasıt ne mesela kaç günde geliyor değişim cihazları
2016 başında değişim aldım 30 iş günü + 10 günde öyle böyle zaman gitti.sizinki para iadesi olduğu için olabilir bizi inşallah o kadar bekletmezler
benim cihazın değişim olacağı da meçhul bataryayı değişip gönderme durumuda olabilir yani