Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Benim 1780 TL'lik 1520 için çok uzun bekleyişten sonra ücret iadesi kararı çıktı. Boran Danışmalığa belgeleri gönderdim inşallah takip eden hafta içinde para hesaba yatmış olur.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Benim 1780 TL'lik 1520 için çok uzun bekleyişten sonra ücret iadesi kararı çıktı. Boran Danışmalığa belgeleri gönderdim inşallah takip eden hafta içinde para hesaba yatmış olur.
gözün aydın

furyzer0

furyzer0

Üye
Hayırlı olsun

Sent from mTalk using lumia950

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar bu garanti işine şua sadece teleservice mi bakıyor benim cihaz genpa kapsamındaydı yoksa genpa da devam ediyormu servis işine

srcn1903

Üye
beyler selamün aleyküm benim lumia 925 var dondu soft reset attım ancak devamlı Nokia yazısı açık kalıyor hard reset atmadım garantinin dolmasına 2 gün var. hard reset denemeden teleservice elden teslim mi etsem yoksa hard reseti denesem mi ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
beyler selamün aleyküm benim lumia 925 var dondu soft reset attım ancak devamlı Nokia yazısı açık kalıyor hard reset atmadım garantinin dolmasına 2 gün var. hard reset denemeden teleservice elden teslim mi etsem yoksa hard reseti denesem mi ?
Yedek telefonun varsa ver bence şansına değişim falan çıkar yeni bir cihazla değişirsin hem.

srcn1903

Üye
elden teslim edeyim demi kargoyla garanti süresi kaçabilir izmirde ki teleservice teslim etmeyi düşünüyorum garanti süresinde sıkıntı çıkarsa ne yapacaz birde internetten teleservice kayıt yaptırayım mı form falan dolduruluyor .

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
elden teslim edeyim demi kargoyla garanti süresi kaçabilir izmirde ki teleservice teslim etmeyi düşünüyorum garanti süresinde sıkıntı çıkarsa ne yapacaz birde internetten teleservice kayıt yaptırayım mı form falan dolduruluyor .
İzmirdeysen direkt git ver faturanla beraber

srcn1903

Üye
Ne biçim bir telefon anlayamadım şarja taktım baya Bi durdu şarjda hard reset atmadım sabrettim soft reset attım en son kendi kendine açıldı idare edicez artık garantiside bitti gittiği yere kadar kullanacağız yinede sağ olasın :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Selamünaleyküm arkadaşlar,
Yaklaşık iki aylık bir sürecin ardından bugün işlem sonuca ulaştı ve ücret iadesi tarafıma ulaştı. Darısı diğer tüm bekleyenlerin başına.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Selamünaleyküm arkadaşlar,
Yaklaşık iki aylık bir sürecin ardından bugün işlem sonuca ulaştı ve ücret iadesi tarafıma ulaştı. Darısı diğer tüm bekleyenlerin başına.
hayırlı olsun benim cihazda bugün teleservise ulaştı tahmini ne kadar sürede bana dönü yapılır.
birde eğer değişim çıkarsa 830 veya 640 xl önerirlerse hangisini önerirsiniz

mesutcinik

mesutcinik

Üye
hayırlı olsun benim cihazda bugün teleservise ulaştı tahmini ne kadar sürede bana dönü yapılır.
birde eğer değişim çıkarsa 830 veya 640 xl önerirlerse hangisini önerirsiniz
Cihazla alakalı karar çok kısa sürede veriliyor ancak sonrası çok sıkıntı Allah yardımcınız olsun.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bende Eylül ayı ortalarında Lumia 925i göndereceğim garantiye. Faturam 700₺ falan o yüzden sanırım değişim olursa 640 ile olur. Belki o vakte kadar stoklar falan değişir şansa inşallah.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Desene bayrama anca gelir benim telefon

mesutcinik

mesutcinik

Üye
sıkıntıdan kasıt ne mesela kaç günde geliyor değişim cihazları
7 Haziran'da cihazı teslim ettim yaklaşık 45-50 gün değişim cihazı bekledim. Microsoft'u aradım orada ki hanfendi yardımcı olmasa daha beklerdim. Daha dün itibariyle fatura bedeli hesabıma yattı.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
sizinki para iadesi olduğu için olabilir bizi inşallah o kadar bekletmezler
benim cihazın değişim olacağı da meçhul bataryayı değişip gönderme durumuda olabilir yani

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
sizinki para iadesi olduğu için olabilir bizi inşallah o kadar bekletmezler
benim cihazın değişim olacağı da meçhul bataryayı değişip gönderme durumuda olabilir yani
2016 başında değişim aldım 30 iş günü + 10 günde öyle böyle zaman gitti.

Üst Alt