Haber Teleservice Değişim Süreci Paylaşımlarımız

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Benim 830 geldi ama ekran tam yapışmamış sanırım ekran kalkıyor ne yapsam bilemiyorum

Kardeşim bunlar şerefsizin tillahı olmuş. Aynı şekilde servise gönderdiğim telefonum sendeki sorunla bana geri geldi. Sağlam gönderdim bozuk geldi. Ekranın bir köşesi diğerlerine göre daha havada kalıyor bastırınca oturuyor çekince geri kalkıyor. Rezillik lanet olsun bu teleservise. Bide savunmuyorlarmı şu şirketi.
Mandalla şunla bunla çözsen de sorunu 1-2 gün içinde yine kalkar emin ol.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Kardeşim bunlar şerefsizin tillahı olmuş. Aynı şekilde servise gönderdiğim telefonum sendeki sorunla bana geri geldi. Sağlam gönderdim bozuk geldi. Ekranın bir köşesi diğerlerine göre daha havada kalıyor bastırınca oturuyor çekince geri kalkıyor. Rezillik lanet olsun bu teleservise. Bide savunmuyorlarmı şu şirketi.
Mandalla şunla bunla çözsen de sorunu 1-2 gün içinde yine kalkar emin ol.
Akşam mandalladım sabaha kadar durdu şuan iyi bakalım kalkacakmı, kalkarsa yine yaparım ama göndermem

agahdgr

agahdgr

Üye
Bende telefonu almış bulunuyorum. Guncelleştirmek için şarja koydum incelicem sonra. Yanlız servis formunda anakart değişti yazıyor. Eski telefonun anakartını bunamı koydular demek oluyo bu?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bende telefonu almış bulunuyorum. Guncelleştirmek için şarja koydum incelicem sonra. Yanlız servis formunda anakart değişti yazıyor. Eski telefonun anakartını bunamı koydular demek oluyo bu?
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Benim 925te de anakart değişti yazıyor telefon değiştiği için öyle yazıyor. Anakart=telefon

• Beğen
Tepkiler: agahdgr
basfob

basfob

Üye
evet arkadaslar bugun kargo geldi saat 11 gibi benim durumumu takip edenler bilen biliyodur

zaten 1020 icinde kesinlesti windows 10 guncellemesi almiyacagi bu durum bi yana

korgo geldi vede paketten de anladigim kadariyla kapali kutu 830 gondermisler zaten 1 hafta oncesinde ogrendik bunu
evet kiziyorum cunku insanlari aptal yerine koyuyolar ustune uzun sureler bekletiliyoruz iletisime gectiginizde alinan tavirli konusmalar
ustune bide 3 ay bekleyip gondermis oldugun cihazinin (benim 1020 idi ) muadili olarak sana dusuk model gonderilmesi ve 830 yokken de size 640xl onerebiliriz diyolardi micosoftu aradigimda 830 gondereceklerini ogrendim ve adama dedimki bu 830 benim 1020 nin muadili degil diyorum adam bana olurmu oyle sey 830 daha iyi hem buyuk ekrali dort cekirdekli kasasida hem metal hemde iceymis gulermisin aglarmisin ya sonra yok dedim ben kesinlikle kabul etmiyorum ya bana 1020 bulun dedim yada yasal olarak daha iyi bir us cihaz gonderin malesf boyle bi uygulamamiz yok dedi fatura bedelinize gore (1340tl idi 1020) belirleniyor dedi cihzlar ya bunu alirsiniz yada gidin hakkinizi arayin diyolar

bende bugun gelen kargoyu geldigi gibi geri gonderdim hafta basida tuketici haklarina basvurucam 3 ay bekledim bi 3 ay daha bekler o surede birazda birikim yapar daha iyi bir cihaz alirim bunlarlami ugrasicam adamlar resmen musteri kaybetmek icin ugrasi ya ne halleri varsa gorsunler.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
only scholar

only scholar

Üye
Benim 830 geldi ama ekran tam yapışmamış sanırım ekran kalkıyor ne yapsam bilemiyorum
benim 925 cihazımın da ekranın sol üst tarafında açılma vardı ben fark etmemiştim arkadaşım fark etti ilk aldığımda mı vardı yoksa epey düşürmüştüm bu düşürmeler sırasında mı oldu bilmiyorum fakat 1 yıl kadar kullandım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım eğer sizde çok açıklık yok bir yerlere takılmayıp iyice ayrılmayacağına inanıyorsanız hiç gönderip boşuna sıkıntıya girmeyin derim.... bu arada gönderilen 830 ların kayıtlarını takip edin yoksa telefonlar kapanabilir ben teleserviceye sordum kendileri tarafından başvuru yapacaklarını söylediler ama siz yinede takip edin ben gelen telefonu sattım note5 aldım yinede buralardan uzaklaşamıyorum

• Beğen
Tepkiler: oktayceylan26
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
benim 925 cihazımın da ekranın sol üst tarafında açılma vardı ben fark etmemiştim arkadaşım fark etti ilk aldığımda mı vardı yoksa epey düşürmüştüm bu düşürmeler sırasında mı oldu bilmiyorum fakat 1 yıl kadar kullandım herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım eğer sizde çok açıklık yok bir yerlere takılmayıp iyice ayrılmayacağına inanıyorsanız hiç gönderip boşuna sıkıntıya girmeyin derim.... bu arada gönderilen 830 ların kayıtlarını takip edin yoksa telefonlar kapanabilir ben teleserviceye sordum kendileri tarafından başvuru yapacaklarını söylediler ama siz yinede takip edin ben gelen telefonu sattım note5 aldım yinede buralardan uzaklaşamıyorum
Hallettim mandal ve saç kurutma makinesi sağolsun canavar gibi yapıştı sıkıntı yok tekrar açılsın tekrar yapıştırırım yinede yollamam o servise :ehe

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Cihazı paketledim sabah kargoya vericem artık ne olsursa şansımıza.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
bir üst mesajdaki sözlerine birden ne oldu acaba? :hmmm :ehe
@dakamon arkadaşın dediği gibi ekran tekrar kalktı gördükçe cinlerim tepeme çıktı, hani 1 senelik cihaz olsa anlarım daha sıfır cihazda olması çok kötü artık ne olursa olsun dedim ve yolladım bakalım ne yapacaklar. :ehe

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
harbiden bakalım ne yapacaklar :)

dakamon

dakamon

Üye
@dakamon arkadaşın dediği gibi ekran tekrar kalktı gördükçe cinlerim tepeme çıktı, hani 1 senelik cihaz olsa anlarım daha sıfır cihazda olması çok kötü artık ne olursa olsun dedim ve yolladım bakalım ne yapacaklar. :ehe
Gelince de bi bak güneşte ekrana ama ekran kapalı olsun siyahken bak yani. İçine toz kaçırmışlar mı :D iyice kıllandırayım seni :D

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
only scholar

only scholar

Üye
şu saatten sonra daha değişim yapacaklarını sanmıyorum zaten değişimi gerektirecek bir durumda yok boşu boşuna cihazın içini açtırıp yeni maceralara yelken açacaksın ne diyelim hayırlı olsun

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz şimdi elime geçti 640xl nihayet

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Sensation
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Insider surumunu de kullanıyordum onceden basarili bence niye ki

agahdgr

agahdgr

Üye
İyi yapmışsın arkadaşım zaten bu çok uzun sürmez yapıştırıp gonderirler hemen bence.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Yedek olarak aldigim G4 beat ekranindan 640xl nin ekrana gecip forumdaki yazilari okurken dpi düşüklüğünü hissettim lan dedim gozlerim mi bozuldu dis hoparlör ses kalitesi iyiymis 925 den daha iyi ses sondayken bozulma yapmıyor ses yuksekligi de yeterli ekran parlakligi basarili

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Yedek olarak aldigim G4 beat ekranindan 640xl nin ekrana gecip forumdaki yazilari okurken dpi düşüklüğünü hissettim lan dedim gozlerim mi bozuldu dis hoparlör ses kalitesi iyiymis 925 den daha iyi ses sondayken bozulma yapmıyor ses yuksekligi de yeterli ekran parlakligi basarili

Windows 10'da rastladığım hatalar bunlar erhan o yüzden yükleme demiştim sana
1.Fotoğraflara bakarken sayfalar ve fotoğraflar birbirine giriyor.
2.Ana ekrandayken anlık patlama ve kararmalar mevcut.(Bazen)
3.Zil sesi çalarken çift ve cızırtılı ses geliyor.(Bazen)
4.Geri tuşuna bastığımda titreme oluyor ama geri işlevi olmuyor.(Bazen)
5.Canlı resim özelliğini sevmedim.Bildiğin 1 sn'lik sessiz video (Resmin canlısı mı olur kardeşim biz ona video diyoruz)
6.Sürdürülüyor yazısı görmedim ama yazı olmaması sürdürülmüyor anlamına gelmiyor.(Hala bekletiyor)
7.Isınma sorunu yok (Şuan için)
8.Batarya performansı ise Wi-fi açık 3g açık aktif kullanımda 14 saati gördüm. (Oyun oynamadım sadece internet resim ve karıştırmaca)
9.Takılma arada sırada oluyor ama günlük kullanımı etkilemiyor.
10.Ana sayfaya dönüşlerde ekranın ortasından anlık olarak dikey bir çizgi çıkıyor (Belki sadece benim cihazda oluyordur)
11. Türkce klavye inmiyor.
12. Kamera çekimi vasat(Kumlu)

Üst Alt