Daha Önce Duymuş Gibiydim Ama İsmini İlk Defa Duyuyorum.. Telekinezi![]()

seni kız kaybetme numarasında kullanabilir miyim?![]()
Kullan Bakalım 
seni kız kaybetme numarasında kullanabilir miyim?![]()

Osman Ne Zararım Var Yahu SanaKullan Bakalım
![]()
o kullanılan yani kaybetmek te kullanılan masanın yanında ufak boşluk oluyor oraya giriyor asistan.. Kapiş canım? 
Yapabilirmisin![]()

Siz Beni Kaybetmeye Çok Heveslisiniz Sanırım![]()

Tamam O Halde osman Beni Yardımcın Olarak Alyok yanio kullanılan yani kaybetmek te kullanılan masanın yanında ufak boşluk oluyor oraya giriyor asistan.. Kapiş canım?
- - - Eklendi - - -
özelden gel koçum...![]()

Siz Beni Kaybetmeye Çok Heveslisiniz Sanırım![]()
seni benden başkası kaybedemez..Şimdi bu Kelam İyi mi Kötümü Çözemedim Osmanseni benden başkası kaybedemez..

Tamam O Halde osman Beni Yardımcın Olarak Al![]()

Şimdi bu Kelam İyi mi Kötümü Çözemedim Osman![]()

Hmm para Var Demek para senin Olsun Maksat Yardımtamam.. Bu işlerde cidden çok para var
- - - Eklendi - - -
ortası desek..![]()

Hmm para Var Demek para senin Olsun Maksat Yardım![]()
Ortası Demek Oda İyi![]()
kültür merkezinde lise 2.sınıfta iken gösteri düzenlemiştim. Biletin tanesi 1tl idi.. Tüm okul geldi yaklaşık 360tl almıştım.. O parayı yarısını ben aldım yarısını da okula geri iade etmiştim.. Paranın yarısı bende iken o para ile bana yardım eden iş birlikteliklerime dağıttım. Bana 30 tl kalmıştı. ALLAH bereket versin. Bir güzel harcamistim. O yıllarda gözüme takılan bi mp3 çalar vardı onu almıştım...Oo Osman Geliversene Burayaakültür merkezinde lise 2.sınıfta iken gösteri düzenlemiştim. Biletin tanesi 1tl idi.. Tüm okul geldi yaklaşık 360tl almıştım.. O parayı yarısını ben aldım yarısını da okula geri iade etmiştim.. Paranın yarısı bende iken o para ile bana yardım eden iş birlikteliklerime dağıttım. Bana 30 tl kalmıştı. ALLAH bereket versin. Bir güzel harcamistim. O yıllarda gözüme takılan bi mp3 çalar vardı onu almıştım...
Gösteri Yaparızz

En son aldığım mp3 playerı da parçaladım
Oo Osman Geliversene BurayaaGösteri Yaparızz
![]()
Mp3 Benimde en Kısa Zamanda Almam Gerek Yaa![]()

Oo Osman Geliversene BurayaaGösteri Yaparızz
![]()
Mp3 Benimde en Kısa Zamanda Almam Gerek Yaa![]()
mp3 ? Neydi modeli?
En son aldığım mp3 playerı da parçaladım![]()

mp3ten ne İstedin
En son aldığım mp3 playerı da parçaladım![]()
geliriz zamanla..mp3 ? Neydi modeli?
- - - Eklendi - - -
taner ağa![]()
Evet Mp3 Modeli Valla Bilmiyorum Osman Hoşuma Gitti Rengi Daha sonra Gitmedim Dahi 
mp3ten ne İstedin![]()
Tamam BeklerimEvet Mp3 Modeli Valla Bilmiyorum Osman Hoşuma Gitti Rengi Daha sonra Gitmedim Dahi
![]()
ne tarz müzik dinliyorsun fatoş.?Ben Güzel Soru Kulağıma Hoş Gelen Müzik Türünü Dinlerim Lakin Arabesk hariç Sen ?ne tarz müzik dinliyorsun fatoş.?
Ben Güzel Soru Kulağıma Hoş Gelen Müzik Türünü Dinlerim Lakin Arabesk hariç Sen ?