Telekinezi

Sponsorlu Bağlantılar

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Daha Önce Duymuş Gibiydim Ama İsmini İlk Defa Duyuyorum.. Telekinezi :hmmm

SheFy

SheFy

Üye
Parapsikolojinin kotu sinlari cok.
eger yapiyorsaniz toplum icinde git gide yalnizlasirsiniz. Dini inanciniz zayiflar veya yok olur. Aileden dislanirsiniz. Toplum icinde size cok farkli bakarlar ve korkarlar. Basiniz cok agrir. Dusunerek bir seyi var etme yaninda bulundurma sizi delirtir cildirirsiniz. daha kotusu fazla ileri gider uc harfliler size musallat bile olur. uyuyamazsiniz. Bakin bende baslamak.istiyordum bi ara dersane arkadasimdan etkilenmistim ama bazi yazilar okudum yapan.kisilere rastladim. hepsi farkli insanlara burunmustu. Bende korktum baslamadim.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Siz Beni Kaybetmeye Çok Heveslisiniz Sanırım :D

FatoŞ

FatoŞ

Üye
yok yani :) o kullanılan yani kaybetmek te kullanılan masanın yanında ufak boşluk oluyor oraya giriyor asistan.. Kapiş canım? :)

- - - Eklendi - - -

özelden gel koçum... :)
Tamam O Halde osman Beni Yardımcın Olarak Al :D

Astrosman

Astrosman

Üye

Hmm para Var Demek para senin Olsun Maksat Yardım :ehe
Ortası Demek Oda İyi :eller:

:eller: kültür merkezinde lise 2.sınıfta iken gösteri düzenlemiştim. Biletin tanesi 1tl idi.. Tüm okul geldi yaklaşık 360tl almıştım.. O parayı yarısını ben aldım yarısını da okula geri iade etmiştim.. Paranın yarısı bende iken o para ile bana yardım eden iş birlikteliklerime dağıttım. Bana 30 tl kalmıştı. ALLAH bereket versin. Bir güzel harcamistim. O yıllarda gözüme takılan bi mp3 çalar vardı onu almıştım...

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye
:eller: kültür merkezinde lise 2.sınıfta iken gösteri düzenlemiştim. Biletin tanesi 1tl idi.. Tüm okul geldi yaklaşık 360tl almıştım.. O parayı yarısını ben aldım yarısını da okula geri iade etmiştim.. Paranın yarısı bende iken o para ile bana yardım eden iş birlikteliklerime dağıttım. Bana 30 tl kalmıştı. ALLAH bereket versin. Bir güzel harcamistim. O yıllarda gözüme takılan bi mp3 çalar vardı onu almıştım...
Oo Osman Geliversene Burayaa :eller: Gösteri Yaparızz :eller:
Mp3 Benimde en Kısa Zamanda Almam Gerek Yaa :D

Astrosman

Astrosman

Üye

Ben Güzel Soru Kulağıma Hoş Gelen Müzik Türünü Dinlerim Lakin Arabesk hariç Sen ?

bizim buranın havaların bilirsin herhal bozlak oyun havası filan. Arada rap kaçırim ahmet k gibi.. :)

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ