Telefonunuzun Orjinalliğini bozmayan sade hack dosyaları (Tüm s60v5 ler için!!!)(09.07.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

MjKaaN

MjKaaN

Üye
Tüm s60v5'lerde installserver yaması aynı yöntemle kodlanmıyor.Misal n97 mini v12 ile 5800 installserver yaması farklı

----------Eklendi @ 01:18:48 ---------- Yazıldı @ 01:13:45 ----------

usb şarj ile alâkası olacağını pek zannetmiyorum.Elimde c5-03 genişletilmiş rofs2 ve modlu core var.Tester olabilecek varsa c6v40 için çalışırm :oke:

benn olabilirim

jeosalih

jeosalih

Üye
Ayın 24 ü hala tık yok. Milletin boşa zamanını çalıyorsunuz. Birşeyi yaptıktan paylaş. Bu ne yapılmamış veya yapamıcan şey hakkında konu açıp milleti haftalardır bekletiyon.

redline-09

Üye
evet aynen katılıyorum dosya hazırlanmadan konu acılıyor..

MjKaaN

MjKaaN

Üye
ayın 29 u bugün . 24 ünde yüklenecek demişsin de en geç :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Gerçekten forumber işlerini sıkı tutardı ama tatilde olsa gerek ya da başka bir işi çıkmıştır :hmmm.

Bu işi ben yapmak isterdim fakat kendi cfw mi hazırlamaktan fırsat bulamıyorum. CFW lerimi bitirdikten sonra bir de ben el atacağım. Ama beni beklemeyin garanti vermiyorum (h)

hbkantar

Üye
5250(v30.0.002)(RM-684)
(tekraryükleniyor) demissiniz vede tarih olarak 27 temmuz 2011 en gec demissiniz. hala yukleme olmamis. hack li dosyayi buraya ekleyebilirmisiniz. ilginiz icin simdiden tesekkurler...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Forumber arkadaşımı özledim. Ondan da güzel fikirler çıkıyordu. Onun yerine ben bu projesini yürürlüğe koydum ama kendisi çok iyi biriydi.

Üst Alt