Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ne yazıkki upload yapamıyorum başka birisindeyim kota da dolmak üzere 3,88 GB,o yüzden bi 12 gün sonra hepsini sorunsuz bir şekilde yüklerim
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
12 gün, keşke benim internet bağlantısı sende olsaydı. Ayda 55 liraya ttnet 8mb sınırsız...
forumber
Üye
Konu Sahibi
yok şu anda olduğum yerde 4 GB 1mbit var o yüzden...Bendeki 1mbit sınırsız Kablonet,haftaya eve döniceğimden o zaman yükleyeceğim...
erkan7g
Üye
Dostum hardformatta gidiyor mu bilmiyordum şimdi tekrar yüklicem deneyeceğim sonucu yazarım buraya:..
hoverlock
Üye
n97 rm505 de denedim olmadi
erkan7g
Üye
ben tekrar yaptım hard format atmayınca stabil çalışıyor ellerine sağlık dostumm
Dream0ver
Üye
bende sınırsız internet var istersen yardımcı olabilirim navifirmden indiririm
İndiriyorum. Bu arada, eğer C5-03'ün "USB Şarj" olayını engelleyebilirsek, onu CFW'leyebiliriz. Bir yerde okumuştum, USB'ye taktığında C5-03 direk boot oluyor. Boot olduğu için koruması da devreye giriyor. USB Şarj dosyalarını Open4All ile Z'de bulabilirsem silerim...