Telefonunuzun Orjinalliğini bozmayan sade hack dosyaları (Tüm s60v5 ler için!!!)(09.07.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

MjKaaN

MjKaaN

Üye
sağol arkadaş c6 nın gelmesini bekliyorum kaç gündür .s

forumber

Üye
    Konu Sahibi
bugün hepsini tekrar yüklemeyi düşünüyorum...

MjKaaN

MjKaaN

Üye
tamam sağol bekliyoruz :) olursa valla Allah senden razı olsun 2 hafta olacak nerdeyse ne bi sertifika alabildim nede v40 sürümünü hackleyebildim .

Ali Emre Çirik

Üye
kardeşim dil ingilizce acaba bunuda düzeltebilrmiyiz ?

erkan7g

Üye
ben n97 miniye bugün yükledim ama sertifka hatası alıyorum neden olabilir bilgisi olan var mı teşkkür ederim

forumber

Üye
    Konu Sahibi
hard formatmı attın?

ModderFurkan

Üye
Kardeş rofsa gömülü bi .exe hardformatla gider mi sence :hmmm

memomemo54

memomemo54

Üye
Dostum seni bekliyorum hadii...

----------Eklendi @ 20:40:43 ---------- Yazıldı @ 20:40:03 ----------

bu akşam gelir mi
:islik:islik:islik|-)|-):sopa:

forumber

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ne yazıkki upload yapamıyorum başka birisindeyim kota da dolmak üzere 3,88 GB,o yüzden bi 12 gün sonra hepsini sorunsuz bir şekilde yüklerim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
12 gün, keşke benim internet bağlantısı sende olsaydı. Ayda 55 liraya ttnet 8mb sınırsız...

forumber

Üye
    Konu Sahibi
yok şu anda olduğum yerde 4 GB 1mbit var o yüzden...Bendeki 1mbit sınırsız Kablonet,haftaya eve döniceğimden o zaman yükleyeceğim...

erkan7g

Üye
Dostum hardformatta gidiyor mu bilmiyordum şimdi tekrar yüklicem deneyeceğim sonucu yazarım buraya:..

hoverlock

Üye
n97 rm505 de denedim olmadi :allalla:

erkan7g

Üye
ben tekrar yaptım hard format atmayınca stabil çalışıyor ellerine sağlık dostumm

Dream0ver

Üye
bende sınırsız internet var istersen yardımcı olabilirim navifirmden indiririm

ahmetc503

İndiriyorum. Bu arada, eğer C5-03'ün "USB Şarj" olayını engelleyebilirsek, onu CFW'leyebiliriz. Bir yerde okumuştum, USB'ye taktığında C5-03 direk boot oluyor. Boot olduğu için koruması da devreye giriyor. USB Şarj dosyalarını Open4All ile Z'de bulabilirsem silerim...
nası oldu bilmiyorum ama benimki takınca şarj olmuyo eskiden olyodu en son yazılım güncelledim ondan beri olmuyo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Keşke 5230 da usb şarj olsa....

Ali Emre Çirik

Üye
ya eski dosya linkini werseniz.

ModderFurkan

Üye
Tüm s60v5'lerde installserver yaması aynı yöntemle kodlanmıyor.Misal n97 mini v12 ile 5800 installserver yaması farklı

----------Eklendi @ 01:18:48 ---------- Yazıldı @ 01:13:45 ----------

usb şarj ile alâkası olacağını pek zannetmiyorum.Elimde c5-03 genişletilmiş rofs2 ve modlu core var.Tester olabilecek varsa c6v40 için çalışırm :oke:

Üst Alt