Telefonunuzun Hangi ülkeye ait olduğunu öğrenmek istermisinmiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

memeko

Üye
walla bende e63 kullanıcısıyım benimkinde de 02 yazıyo. Ferretcim lütfen şu olaya bi açıklık getir içimize kurt düşürdün. Aslında telefondan yana hiçbi kaygım yoktu bu mesajdan önce.. bi de eğer böyle bi durum varsa servisten 00 ile deyiştirme hakkımız varmı ? yoksa teknik servise bu durumu anlatsak orda deli gömleği giydirip bizi tımarhaneye mi tıkarlar :) tüm ihtimalleri düşünmek lazım..

yaloman32

Üye
Ya anladımda benim telefonum Nokia 5800 bu Söylediğniiz İmeı Numaralarına göre 03 ne oluyor göremedimde
İmeı NO:xxxxxx/03/xxxxxx/3 üretim yeri neresidir.
takma böyle şeylere arkadaşım bütün 5800larda aynısı yazıyo alakası yok insanın içine kurt düşürüyolar böyle aptalca bişey için :)

6300_cı

6300_cı

Üye
Ohh rahatladım filandia :d

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
01 Finlandiya malı Kaliteli üretim .......:)

splendoured

Üye
woow benimkisi 00 :)

isoq2

Üye
cok sacma bu konu her forum sitesinde kiltli konudur benim 5800 var 03 cıktı benim telefonum uzaylımı ozaman sacmalıktan baska birşey degil

apo3820

apo3820

Üye
n95-1 01 çıktı orjinal değilmi şimdi yani :)

gocagafa

Üye
benimki 02 çıktı kötü kalite n79 um var demkki :ehe:ehe
ama telefonun arkasında made by nokia yazıyo. nokia denen bi ülkede mi üretilmiş yani bu telefon şimdi :D:D
ciddi bişey deil heralde. ciddi bişeyse servise götürür atarım kafalarına walla :box

mosed

Üye
ee benimki 03 bizim telefon yetimmi kaldı yanı pc suite programıyla eşleşen her telefon orjinaldir arkadaşlar

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
bataryanın altında yazıo:pro:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
benimkinde 00 yazıyo altta da made in finland yazıyo :hmmm

messi_15

messi_15

Üye
kusura bakmayın konu kirliliği yapacagm ama ben eç5+ kullaniyorm oyun yukleyince kapanip acilio...

lutfen yardim

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakmayın konu kirliliği yapacagm ama ben e250 kullaniyorm oyun yukleyince kapanip acilio...

lutfen yardim:megafon::megafon:

Xiano

Xiano

Üye
01 finlandiya :)

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
00 hehe :)

erkut17500

Üye
bnmki 03:D

bilal47

Üye
arkadaşlar 02 yazdı ne yapmam lazım korsan şimdi bu telf.

jackalx_06

jackalx_06

Üye
ilginç bir sistem,teşekkürler.

erhanokur

erhanokur

Üye
03 Çıktı hiç bir açıklama yok 3120 Classic

sayko35

Üye
arkadaşlar n73 ; 01 finlandiya üretimi. kaliteli güya. 5 kez servise gitti ve tamir edilemedi ürün değişimi/ücret iadesi kararı verildi. daha önce kullandığım ürün kötü kalite görünüyor ama hala sorunsuz çalışıyor. n73 lerin geneli sorunlu nerde üretilirse üretilsin. işletim sisteminde uyumsuzluk var ve buda yavaşlığa sebep oluyor.

ürünlerin hammadesi aynı, üretim yapılan makinalar da aynı. tek fark işçilik ki onu da makinalar yapıyor zaten. nerede üretildiği önemli değil. işçiler elleriyle üretmiyor, el işçiliği olmadığı için en iyi işçiyide çalıştırsanız bi fark olmaz.

sınuç olarak ürün nerde üretilirse üretilsin elektronik ve arızalanabilir. biraz da şans işi:P:

önemli olan ürünün satış sonrası hizmetleri. nokia son 3 aydır politikasını değiştirdi. ürünlere verdiği garantilerin arkasında durmuyor. serviste gecikmeler oluyor. iade, değişim ve ücret iadesinde çok sorun çıkartıyor.

M3L!H

M3L!H

Üye
Benimki Samsung Star 03 çıktı :agla Kötümü yani??

Üst Alt